instagram

Tuesday, December 16, 2014

Genius Aulad Showcase of Love and Respect

salam all :)
lama tak bersiaran..rindu pulak kat blog..ada crita bole la nak tulis..
kalau tak, nak merepek ape kan ;p hehe

28hb November lepas, ialah hari showcase utk Genius Aulad Kota Kemuning..
berlangsung kat Auditorium Chempaka Sari, Presinct 3 Putrajaya..
yang kelakar (ok ni memang lawak ;p) nely akan buat persembahan..coral speaking siap dok barisan paling hadapan..hahha ;p
hari2 dok suruh makpak dia hadap dia dengar die practice..hari2 tanpa gagal ;p

mak dia takut satu je..hari2 kemain beria..
kang time persembahan langsung x bukak mulut ka nangis ka..pengsan la..;p
naseb time persembahan ok saja..rilek je member ;p siap senyum2 kambing atas pentas hahaha..
mana tahan tengok (besarr dah anak aku ;p)

tajuk coral speaking is the Obedient Bees :)
dan hari tu jugak la hari terakhir persekolahan dan tamat dah setahun sesi pembelajaran..
sekejap sungguh masa..:(

teacher sekolah ada beri gambar kelas dan semua buku2 latihan sepanjang setahun belajar..:)
buku rekod prestasi pon ada peningkatan..bole la dari tak de..
budak 4 tahun je pun, ape sangatla yang kita aspect dari dia kan..setakat mana yang mampu alhamdulillah..
saya tak sangat paksa dia tahu macam2..cuma biar natural dia belajar dan explore..
biar dia enjoy zaman kanak2 dia..




ada jugak 2-3 orang kawan saya bertanyakan saya pasal Genius Aulad nih, baguskah?
komen saya ..sangat bagus dan recommnended untuk sesapa yang nak hantar anak untuk preschool..
tak kisah mana cawangan pun, modul yang diterapkan sama saja..

cuma mungkin setiap anak berbeza pencapaian diorang..
harga RM268 setiap bulan pada saya jugak berbaloi dan berpatutan..
bole refer link saya http://sharkhasim.blogspot.com/2014/01/nely-ke-sekolah.html kalo nak tahu pasal yuran tahunan :)





Dress merah ni tempah kat akak setaman tukang jahit saje..naseb cantik dia buat..
bli satin tengah sale kat Jakel plus upah..tak sampai RM50..kalo beli ntah berapa la kene nih.. (kedekut ;p)

takecare kawan2
semoga hari kalian indah2 sahaja :)

4 comments:

Nafira usof said...

Alahaiiiii.. comel jer tengok gelagak anak2 kecik buat persembahan.. kagum sangat ngan teacher2 dorang nih. cam ner lah dorang buat sampai anak2 boleh ikut arahan teacher kan. cuba kalo maknye suruh buat pape.. seminit boleh lah ikut arahan. lepas tuh buat hal sendirik. hahahaha.

comel Nayli pakai jubah ngan tudung tuh. sweet sgt. tudung mesti sebat mak dia punye kan! kan!kan!

Liza Yati said...

Owh. Baru saya tau rupanya title showcase dorang buat sama setiap branch. Cara persembauan ja berbeza. Anak liza buat persembahan lakonan. Knights and ants. Jadi king. Ya. Sangat bagus GA.

lieyalatif said...

alahai cuteeeee...ish lieya rindu tau shark nak tgk anak2 perfom gini...last dulu mase miamija laa ..dah masuk sekolah rendah mane ade dah...ni tgu dayyan plak hihihihi....

Najib Ariyan said...

Permulaan yg bagus... dia berani menghadapi public... saya tak pernah lalui semua tu jadi sampai sekarang tak berani berdiri depan public

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...