instagram

Wednesday, December 24, 2014

ada 4 cerita :)

salam all :)
ada crita nak dikongsikan..so jom update blog hehe :)

Cerita Pertama :)
Majlis kawin kawan baik saya mase skolah (baik ke hahahah ;p)
well satu kelas so dikira baik la kan :)
majlis kawen berlaku di Hotel Equatorial Melaka, naseb laki mak mau bila diajak pegi..
yela..dahla majlis malam kan..perjalanan mau makan 2 jam jugak..anak kecik lg..
so anak kecik saya mintak babysitter tengokkan la (#tambahduit #adaOT ;p)

balik pun sampai umah pukul 1 lebih..
apepun..semoga pengantin baru idup berbahgia hendaknya..
bergaduh tu adat berumahtangga la ..tak gitu ;p (#asamgaramsambalbelacanrumahtangga) hehe..
dress makcik dari Hana Bella..cekidaut for more info..ada sale la kot akhir tahun kan ..
https://www.facebook.com/hanabellakl


Cerita Kedua :)
Makcik Nely dapat basikal baru..
hasil ehsan wan dia..
seronok member layan beskal baru..tema basikal baru ialah spiderman (#anaksayaanakperempuanek ;p)


Cerita Ketiga :)
beberapa minggu lepas (x ingat, byk mkn semut ;p)
ikut family day jalan2 di Titi Eco Farm, Jelebu..
Tempat nyaman la sebab dalam hutan kan..
kawasan tanaman sayur organik..
so semua organik..sihat lah katanya..:)

kat sini nak stay pun bole ada bilik..
bole refer diorang punya website, jangan malu2  http://www.titieco.com.my/
lupa lah nak ambik gambar makanan yg dijamu..semua sihat..x de rasa ..
sekali ok la..hari2 kurus woo sebab x lalu nak makan dah..hahahhaha ;p
dahla semua sayur..sekali lagi..ditegaskan..akan kurus dengan kadar segera..;p






Cerita Keempat :)
Minggu lepas, bawak makcik nely dgn Pakcik Yusuff ke Gold Coast Morib..
mandi manda saje..
sebab kalo nak stay time cuti skolah of kos lah fully booked :(
lagipun dekat je dengan umah, tak de jauh mana pun..

pagi2 mak dah bangun masakkan bekal (#jimatbelanjaujungbulan ;p)
gambar makanan sekali lg lupa ambik..
masak simple saja tapi oleh kerana makan tepi pantai, rasanya makanan kelihatan sedap sekali..
nely kata "sedap ibu masak ;p hehe.."
pandai kau jaga hati mau kau eh ;p




itu sahaja ceritanya..
berjumpa dilain waktu dan masa :)
takecare kawan2 :)

4 comments:

adarnadzmie said...

sama la kita gi mandi kolam...hehee...dh besar anak teruna shark ye...:)

Najib Ariyan said...

cerita first dan last yg best sebab berkait makan2 dalam skala pukal... hahahaha

Najib Ariyan said...

Salam

SELAMAT TAHUN BARU 2015

Semoga tahun2 mendatang menjanjikan kemakmuran, keamanana dan kesejahteraan kepada kita semua.... aminnn....

tiga lalat said...

Salam. Hee seronok mandi mandi famili.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...