instagram

Thursday, October 6, 2016

dah gantung poster ..

assalamualaikum kawan2 blog kesayangan...
harapnya sehat sehat sahaja hari ni..
kamis dah..
esok jumaat..
lusa cuti yeayyyyy..
hehe :)

dasar sangat kan malas keja..
well, cerita hari ni bersambung dari cerita yang lepas..
pasal frame gambar..
En.J dah balik dari Bali..
jadinya, keesokan hari selepas dia balik saya dah kerah dia gantung gambar..
hahahhahah..
buruk sungguh perangai..;p

eh cop, sebelom tu saya ke suatu tempat..
ambil stok baru untuk produk terbaru Modish Scarf..
hissshhhh tak zabar nak releaseee dan jual :)
macam biasa jugak ke kedai kain kak senah restok scarf printed corak terbaru..
cantik cantik memukau sungguh kali ni punya design..
stay tuned and dont miss out ya :)

selalunya utk stok printed scarf, laju habes..
sebab corak memukau..
pastu utk next batch saya sangat jarang utk rolled stok yang lepas..
selalunya memang habes licin stok printed for each and every batch lah..
jadi utk next batch semua corak baru2 lah..
hehe..

ok..gambar dah gantung..
hasilnya seperti dibawah..
4 keping je muat..satu lagi tak muat so park je tempat lain..
kihkihkih..
bersebelahan dengan wing chair..








nak deco ni pun sebenarnya kene ada duit..
x de duit nak beli barang deco hatta yang murah2 sekalipun susah jugak kan..
sesapa yang kaki deco paham lah statment saya ni..:)
rumah baru saya duduk ni, masuk bulan depan dah setahun pun..
setahun tau..huiisshhhh sekejap je kan..
setahun tu pejam celik je..

oklah..setakat tu dlu..
nanti sambung lagi kalau ada cerita..
kalau ada lah..
hahahah
takecare kawan2 :)

3 comments:

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

RICH MASTER said...

Cantik nya

LYAfrina said...

cantik

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...