instagram

Thursday, September 29, 2016

frame poster dah beli ..

assalamualaikum salam sejahtera salam satu melaysia kawan2 blog kesayangan..
wahhh macam baca berita tv 1 u olss hehe..
harap pakat2 sehat la nah..
doa banyak2 semoga kita sentiasa dibawah lindungan Allah swt insyaAllah :)
aminnn..

tiba2 dok rajin plak dah update blog hahahha ;p
rajin update pasai ada benda nak crita..
tak dak crita , makna tak dak pasai nak update la noh hehe ;p
sebaenaqnya, saya kalo nak update blog saya suka ada gambar..
baru best skit nak crita sebab kenkadang orang malas baca ..orang nak tengok gambo jek..
kannn betul tak??
so kalau saya bebel tak de gambar pastu panjang berjela, ko ingat ko retis orang nak baca bebelan kau ;p hahahahhah
gitewww..;p
pendek kata gambar menceritakan segalanya..hehe ;p

baiklah..
kita berbalik kepada cerita asal iaitu nak cerita pasal frame gambar..
posting cerita pasal ni memang betul2 saya update..
start dari beli poster..beli frame segala..hhahahaa..
hari tu dah cerita pasal beli poster kat kedai Amcorp Mall tu..
skang saya cerita pasal beli frame pulak..
sebab beli poster hari tu tak de frame..
betul2 hanya poster gambar saje..
tula sebab murah..
poster tu plak ada 5 keping gambar..
memang pengsanla nak beli frame 5 ketol..

so saya punya frame hunting requirement mestilah murah dan cantik..
kaler saya tak specific sangat..
bila saya tengok time tu cantik dan murah apa kaler pun saya angkat je hehe :)

kebetulan sabtu lepas sebelum ambik wing chair, saya singgah di Sunway Pyramid..
En.J nak shoping sakan ..saya pollow je..[saya tak pau dia pun ;p]
lepas dia beli barang saya cakap nk cari frame tapi die kene bayar hahahhahahha ;p
Jadi kitaorang masuk Jusco, bahagian stationery..
cari punya cari naseb baik ada..
ada pulak kaler putih..dan murah..
kecik sikit dari frame saiz yang saya nak tp bole la..
satu hanya beharga RM19.90..
apa lagi ditunggu..terus angkat 5 keping..
misi pencarian BERJAYA!!
hehe..:)




petang skit, lapang skit hehe..
saya pun masukkan poster dalam frame..
kecik skit sebenarnya frame tu tp saya lipat jela poster..
cantik je kejadian selepas dimasukkan..

siap masukkan semua terus sound laki aku gantung..
sekalinya kene marah hahahah..
macam tak de hari lain katanya..
baiklah kita gantung hari lain..

maknanya..post ni bersambung lagi..
tunggulah siap gantung..kita share lagi kejadian selepas itu..
hehe..

oklah kawan2..jumpe lagi next entry..
jangan stress2 ok..
semoga kita sihat selalu
salam :)

2 comments:

adarnadzmie said...

cantik.. x sabar nk tgk bila dh digantung nnt...;0

Nur Zahirah said...

cantikk

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...