instagram

Wednesday, May 11, 2016

kolam utk dekorasi taman, dalam rumah pun bole :)

Assalamualaikum semua kawn2 blog kesayangan saya..
alhamdulillah masih bernafas untuk sehari lagi hari ni :)
kene update blog laju laju skang..
kerja menimbun hehe..;p
konon ;p
lagi satu i is rasa entry ada banyak bende nak tulis nak cerita dan nak share..
tp x dan, dan dan punya..sikit saya update nah..
jangan segan silu baca hehehe ;p

baiklah..kawan2 yang saya sayangi sekalian..
ntah beberapa minggu yang lepas saya singgah di kedai ni..
nama kedai pun tak tahu nak sebut ape..
saya sebut kedai jual kolam kecik2 lah utk hiasan..
senang nak paham ..
gituu..

well, kedai ni gila banyak kolam2 kecik hiasan ni..
banyak gila sampai nak pengsan tengok sebab tak de duit nak bli hahahhaha..
pastu yaaa ampun..lawa gellllllll..
cam tuu haaa..
hehe..
dannn harga adalah sangat reasonable..
siap bole mintak diskaun ko cakap je ko x de duit, bole installment lagi..
lol, buat malu je kan nak beli tapi tak de duit..apekahhh kau ni ;p
hahhahahah..

nak lagi power, kat sebelah kedai ni ialah nursery bunga..
dah macam org sasau lak tengok bunga kemain cantik..
tp oleh kerana saya dah sain kontrek beli bunga dgn Nano Nursery je ...lol hahhaha..
maka tak heran sangat bunga kat cni, lebih kurang sama je dgn nursery kak ipar saya tuh..
nursery kak ipar saya lagi power hehe ;p

saya usha dlu kolam kolam ni..
insyaAllah nak buat garden nanti nak jugak kolam2 ni..
cantik..buh ikan barang 3-4 ekoq..sedap mata memandang..

ok, citer hal harga, yg jenis kecil berdiri je tu..
tak silap saya RM399..
yang ada 3 tingkat air terjun tu, 2*3 kaki RM799
3*4 kaki or 4*4 kaki mcam tu price tak sampai 1k pun..
pada saya okla, siap die bg ikan free 4 ekoq dgn batu2 putih tu..:)

Ni alamat kedai kalo rasa nak terjah usha usha kot kot berkenan..:)
Address: Lot 1 Jalan Bkt Rimau ,Bkt Rimau, 40460 Shah Alam, Selangor, Malaysia
Phone:+60 12-308 9902
Hours: Open today · 9AM–7PM










ok setakat tu dlu, berjumpe di next entry..
banyak nak cerita tapi pelan2 nah..
takecare and salam kawan2!!
:)

1 comment:

Nafira usof said...

bebbbbbbbbb! hahahahahahaha
jap lagi ko mesti beli sebijik kan! kan! kannnn!
aku boleh agak laaa... x lama lagi mesti ko rembat sebijik nih.
ko bukan buleh percaya. hahahahhahahahha.

Wehhhh.. aku bukan sengaja takk mau lawat blog hebak ko nihhh.
ko kena tau.. aku baru jer kalah teruk kat PRN sarawak haitu.
sedih lagi nih beb. kah kah kah kah kah.
bukan laaaa.. ko perahsan tak sejak 2 menjak nih blogspot tak update blog yang up n3. x uptodate kekdahnye. bila aku jenguk blog ko x de n3. bila aku tak jenguk kena sound tepek pulak. nih datang jenguk dah nih. hahahahaha..
aku nak gi katam citer ko jap. bye!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...