instagram

Thursday, March 24, 2016

balik kampung dan kenduri kawen kazen..

assalamualaikum semua kawan2 blog kesayangan saya..
alhamdulillah hari ni pagi2 sarapan kek secret recipe hehe..
rezeki besday lah katakan..:)

well, baiklah..
weken lepas macam saya beritahu awal dlu saya cakap saya nak balik kampung halaman tercinta..
perkara paling best la kalau nak balik kampung kan..
selain dari dapat cuti dan tak pegi opis yang x best itew, dapatla jalan jauh sikit..
oleh kerana kenduri berlaku pada hari sabtu, maka hari jumaat petang tu saya dah bertolak balik..
malam kul 11 gakla baru sampai..
bawak rilek2 saja..biar lambat asal selamat bak kata pepatah..
gitew :)

kenduri kawen ni kenduri kawen sepupu saya..
anak pakcik yang nombor 2..
meriah kenduri ramai adik beradik semua walopun ayah dah tiada..
tak pela, janji semua dah selamat..
:)

saya punya baju sangat mengikut tema pengantin warna hijau wahahha..
tak sengaja pun..coincidence kata mat saleh ;p lol
baju saya collection terbaru Minaz dan scarf saya dari jenama saya sendiri Modish Scarf..

lauk kenduri lauk biasa je la..
tapi saya prefer nasi putih..ada kari ikan masin, ayam goreng rempah, daging dan dalca kalo tak silap..
semua sedap..:)

lepas makan posing sikit sana sini..
biasa la tu kan..;p
bergambar dengan pengantin tu wajib ;p

tak baik ngumpat belakang..
saya tau saya gemukk..
tapi pernah dengar tak pepatah kata..
orang bahagia memang gemukk ;p
hehe :)








entry lepas ni saya nak buat pasal photographer kazen saya ni ..
gambar memang ohsem tak tipu..
pasni eh pasni..
tunggu..hehe salam dan takecare kawan2!

4 comments:

Nafira usof said...

Orang bahagia memang gemuk tu aku sokong. hahahaha
tapi puas lah aku tgk gambar hang. celah mana yang gemoknye. hahahaha. aku nih sampai tahap x sampai hati nak tempek gambar sendirik kat blog. sbb nye orang tak payah telek pon gambar aku dah tau aku "bahagia"(read:gems) kah kah kah kah.

canteknye baju yang ko pakai tuh beb.. memang sesuai sgt lah ko ceburi bidang juai2 baju n tudung nih. org tengok ko pakai baju pon bleh mengahasut untuk beli jugak baju tuh. so, lepas nih x yah susah carik model baju. ko pakai sendirik jer. hahahahaha.. jimat wehhh~

Kalo agak2 ade baju saiz extra3 L, jangan lupa panggil aku jadik model. kah kah kah kah.

adarnadzmie said...

asal cuti jer kenduri kahwin...hhehee

Mana da gemuk sangat shark... berisi sikit je...:)

hainom OKje said...

Apalah yg gemuknya.... comel jer mak tengok. Cantik baju tu Shark. Org slim pakai baju apa pun comey yee....

LYAfrina said...

cantikk sgt baju awk...soft green gittu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...