instagram

Friday, October 2, 2015

raya haji dan photoshoot modish scarf..

assalamualaikum kepada semua rakan blog,
semoga sehat hendaknya di hari Jumaat yg penuh barokah :)

hari raya haji tahun ni dapat balik kampung..
selalunya jarang balik sebab malas nak hadap jem..
cukupla hadap jem ketika balik raya puasa..
lain dari tu lebih baik balik bukan pada hari raya atau cuti umum yg konpem akan ramai gell orang kan hehe..
tp balik kali ni bermotip..
motip nak amek gambar tudung sekali dengan model..photoshoot lah kononnya..konon jek ;p
nak try cuba test lah apa rupanya kan ..gituu ;p

so seperti hari yg dijanjikan nak photoshoot kat tasik lah konon (konon lg ;p)
sekali hujan laaa..
ok tak pe..tunggu hujan serheyat (teduh..loghat utagha tu ;p)
kita shoot kat rumah sudah..tepi rumah ada sungai air mengalir teh tarik la sebab baru lepas hujan kan..
photoshot berlangsung dengan jayanya..
model adik ipaq dgn adik seniri..photog adik sendiri jugak (puhhh seb baik ada adik ramai ;p)

nah amek antara gambar yg diambil dan langsung tidak ber-edit..
i is malas ;p
takpa ni baru pestime, lepas ni kali kedua or ketiga mesti lebih baik dan uummppphhh ;p
tudung pun tak berapa lai tinggal sebab sold out..
tu paling tak tahan..hehe..alhamdulillah..
saya tengah restock second batch utk chiffon crepe sahaja sebab yang tu sangat mendapat sambutan..
ada 12 kaler for this coming batch..
terima kasih pada kawan2 yang support saya..

online tudung ni saya belum launching lagi maknanya saya belom beritahu secara rasmi lagi mengenai pembelian..
insyaAllah siap tudung ni, saya akan launching..
:)
tp website dah ada kalau ada yg buat pembelian secara online hanya utk satin sahaja..
4 kaler je yg ada ..hitam sold out ..










tu sahaja cerita raya haji..
selain makan secara berlebihan dan tamak..
ada jugak photoshoot kan..tak dela teruk sangat bunyinya..;p hehe..
bye..and takecare..!!
salam :)

1 comment:

Nafira usof said...

amboiiii hanggg.. dah bukak biz dah.
bagus2.. makin bertambahlah usahawan melayu kt malaysia.
bila nak launching jenama tudung nye?

website nye ape??? boleh gak cuci mata kat situ.
jangan lupa share okehhh~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...