instagram

Tuesday, September 8, 2015

New Fareeda to shop

salam kepada semua kawan2 blog..:)
semoga sihat dan baik2 sahaja..

jemput kawan2 ke online shop saya di  http://www.modishscarf.com/  atau bole klik gambar kat bawah.

Modish Scarf

Gambar ni jugak u olls bole klik kat sebelah kanan side bar blog ni..
saya baru update 12 helai tudung yang bole dipilih dan dibeli secara online disana..
offline pun bole..terus wasap saya 0162334145 :)

sebenarnya, saya pun belum secara official launching this website tapi kawan2 bole like dulu kat facebook https://www.facebook.com/modish.scarf  ..

instagram akaun ialah https://instagram.com/modish.scarf/

semua tudung masih dalam production :) hopefully berjalan lancar lah..
doakan saya kawan2..
takecare :)

1 comment:

hainom OKje said...

Tak pernah beli tudung online....

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...