instagram

Friday, September 5, 2014

Fend Ikan Bakar Kelana Jaya

salam all :)
2 hari lepas berlaku lagi acara jalan2 cari makan...
part ni memang best kan..
hehe..:)

tempat yang diterjah ialah Fend ikan bakar..
lokasi nya ialah di Kelana Jaya..Jalan SS5B/2 bersebelahan Bank BSN..
Senang je nak cari..

menu macam biasa la kalo dah kata ikan bakar..so semua pun bakar lahh, ada ikan keli cencaru kembong, ayam bakar dan kerang berladoo pon ada..:)
dia bagi sekali kuah kari dan air asam..satu set lah kiranya..
so air je order asing..
sayur2 ke ape memang tak doo..

kalo diikutkan harga mmg agak mahal kot sebab sayur ape pun tak de..
mmg hanya nasi dan ikan bakar didatangkan bersama kari kosong dan air asam..
saya punya set keli bakar ada tambah nasi sikit total RM9..
air takde sebab saya memang jenis bawa tupperware air masak ke mana2 pun..
haha..;p
ais2 ni ai tak minum u olss :)

nak tahu sedap ke tidak lihatlah kepada betapa licinnya kami makan..
hehe..;p








tu je..
takecare kawan2..
hepy weken :)

4 comments:

.: iEyLa :. said...

nyyuumm...tgk signboard pon dah mengancam..kikiki..

*rindunye akk..

adarnadzmie said...

licin smpi tinggal tulang confem sodappp...:)

Nafira usof said...

Kalo camnih kesudahan nye..
berbaloi lah kot bayar mahal sket.. hahaha.. konfem sedap lah kan~

Hang keje mana?.. dekat dah ngan opis i.. kelana jaya jugak.. SS25.. Taman mayang~

NURULHANAN said...

sedapnya nmpk kerang tu.. huhu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...