instagram

Friday, August 29, 2014

Johnny Rockets at Sunway Pyramid

salam all :)
harap semua readers saya sehat sejahtera hendaknya :)
minggu lepas balik kampung..
adik saya yang ketiga kawen..
berbunga riang la hati kalo bab2 balik kampung nih kan hehe :)
yang tu saya story kemudian :)

kali ni nak cerita pasal jalan2 cari makan..
dah lama sangat saya tak review tempat makan best kan..
so here we go!
:)

kali ni we all makan lunch kat Johnny Rockets
Betul2 bersebelahan sunway pyramid shopping mall dia punya building
konsep makanan ialah western..
so sapa yang suka nau makan berger silalah berkunjung ke sini..
selain berger byk je lagi pilihan seperti spagety, sandwichs and salad
ehh satu lagi..nak pegi, poket bior tebal..bawak sepoloh hengget..air mineral bole la hehe ;p

sebenarnya datang cni nak meraikan best fren saya punya birthday..
so..selamat hari lahir buat awak, sahabat..
semoga sentiasa bahagia bersama keluarga, sentiasa di bawah rahmat-Nya, murah rexeki dan panjang umor :)
saya doakan yang baik2 saja untuk kamu :)
:)



siap diorang punya staff datang nyanyi2 lagu heppy besday bawak eskrim ada lilin :)
sweet..


geng makan baru..;p

sementara tunggu makan bole main game..
ruang restoren agak besar so ada space for this type of game :)
restoren ni 2 tingkat..dan tingkat bawah ialah kitchen..

makanan yang kami order ialah spagety, berger double n single, sandwich, chicken wing and chicken tenders..
bole check website kalau u all nak tengok menu..
http://www.johnnyrockets.com/menu.html







dah habes makan..bolela balik..
sebab ada keje menunggu di opis hehe ..:P
bye kawan2..takecare :)

3 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak.. wahh bestnya. terliur sheila tgok gmbar makanan tu ~~~

Nafira usof said...

syoknye ade org nyanyi ramai2 camtuh.. konfem hati berbunga2..hehehe

lieyalatif said...

EH NOT BAD LAA beb tempat nie... happening tu siap crew nyanyi kan lagu heheeh mmg sporting abis...suke gak konsep kedai mcm nie..santai2 jek..siap ade games lagi hah...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...