instagram

Tuesday, August 19, 2014

raya kami..ber-4 tahun ni :)

salam all :)
wahhh dah masuk raya ke 23 baru nak letak gambar raya..
bz sangat nampaknya saya :)
hehe ;p

selamat hari raya maaf zahir dan batin kepada semua pembaca blog picisan saya nih :)
gara2 makan melampau sehingga lupa kiamat..saya demam selesema asthma batuk semua dalam satu pakej..lengkap..;p
nah hampir 2 minggu saya sakit (sebab malas makan ubat anak BF) barula nampak gaya nak baik..
satu hari je saya MC sebab raya dah pulun cuti panjang kan..
wahhh kemain dah cuti panjang ..MC lagi seround..kau hengat company laki kau??:p
hehe..:)

macam biase..raya saya dikampung saya yg nyaman terindah dan mendamaikan ;p
takkan bergaduh dgn somi kesayangan sebab sy tiada mertua..;p
bonda saya akan setiap tahun keriangan menyambut saya dgn cucu-cucunya ;)

tema warna tahun ni adalah cacamerba..
eh malas la nak melawa2 bertema2 nih sbb ada anak yg masih bayi..baju harus berlubang dihadapan..senang nak BF kan..
ada ke baju Jovian Mandagie yang BF friendly?
hahah ;p

dress Bella Ammara saya sangat selesa..
pattern begini sgt banyak bole dijumpai..
cuma bergantung kepada bajet anda saja..
ada zip dibahagian depan mudah nak BF...:)

tahun ni, tak sempat nak buat makan2..sebok dgn adik kawen dan sebaginya..
ehhh bukan..ada anak kicik pun susah woo nak masak..(alasan sama ;p)
sikit2 okla...
setakat 2-3 famili dtg beraya nak mkn bole la nak masak..
sebab famili sebelah En.J datang bertandang sy sempat masakkan mee sup..okla dari x de kan :)








setakat tu jela cerita rapuan raya saya..
baju raya satu je hahha..
so raya pertama jela amek gambar..
raya kedua dah malas ;p
bye kawan2..
takecare!:)

3 comments:

::NureeN:: said...

:)
kami raya berlima, sorang dlm perut hihiii....
meriahkan raya ada org baru... :)
sronok la tiap thn blk umah mak, x yah blk umah mertua... melompat bintang la klau aku pon hehehhee

Nafira usof said...

Cantek gambar rayanye..
bb pon dh besar.. sekejap jer rasa.. hehehe

nurfadilah suardi said...

Cantik dress sis. Saya follower ke 900.
selamat hari raya.maaf zahir dan batin

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...