instagram

Monday, June 9, 2014

anak baru saya :)

salam all :)
wahh berhabuk sangat blog saya hehe...
konon bz sangat jaga anak sampai tak hupdate blog kan..
hehe..:)

dua bulan lepas saya dah selamat lahirkan baby kedua..
2 bulan dah pun..
dah habis pantang pun..pantang la yang paling hazab kan..;p
cer angkat kaki sapa yg suka pantang..;p meh nak kira
hehe..

alhamdulillah secara normal dan tanpa epidural..
yang best kurangla kos bayaran kan..
3.19kg pukul 3.04 petang..
at Columbia Asia Bukit Rimau..
saya masuk labour room pukul 9 pagi dan bersalin 3 petang..
tak la lama sangat menahan sakit..

syukur sangat2 dapat bersalin normal sebab dlu dah pernah operation fibroid kan..
so selalunya doktor cakap kebanyakan kes memang akan c-zer jugak..
Allah s.w.t maha mengetahui yang terbaik..:)

saya berpantang kat kampung 2 minggu je..
selebihnya kat rumah..
nely dah sekolah memang susah nak berlama2 di kampung..
nanti dia baloq (malas..ni loghat kedah ;p hehe) nak pi skolah balik..

hari ni hari pertama bekerja semula..
malas??
of kos la kan..;p
dan dah 2 bulan jugak anak teruna saya tu..:)
nama??
panggil je Yusuff :) (harap anak hensem macam nabi Yusuf..hahahha ;p)

new born :)
sebulan
2 bulan

bye..
takecare kawan2 :)

7 comments:

adarnadzmie said...

Aloloooo.. comey.. tahniah.. muka cam akak nely.. hihi

adarnadzmie said...

Aloloooo.. comey.. tahniah.. muka cam akak nely.. hihi

-iLLa- said...

tahniah!! dh sepasang kan...

Sheila Salim said...

assalamualaikum kak, alhamdullilah baby Yusuf sangat comel! muka macam cina. hihiii sheila tengah pantang ni. baru hari ke 17
hihiiii patut lama tak nampak akak update blog ~~~

Z.u.r.a and I.w.a.n said...

alhamdulillah...
lama tk dgr kabar..
dh bersalin rupanya...
tahniah shark...
welcome to the world bb boy..
sedap namanya..Yusuf

shark said...

mekasih semua :)
dah selamat syukur..

Joanna Yunus said...

comelnya yusuf,,, eh danial eh mikhael... rangkum kan semua...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...