instagram

Wednesday, March 26, 2014

checkup at 36 weeks 2 days

salam all :)
Lama tak cerita pasal checkup baby..
rasanya dah 2 kali checkup dah lepas entry yang last tu..
ni punya check last week..
dan tis week pun ada checup lagi..
every week rasanya sampaila bersalin nanti..:)

last week berat baby dah hampir 2.8kg..
3 week to go..
harap x besar sgt..
nanti susah woo nak kuar..;p
kalo through operation tak pela besar mana pun..hehe
tapi kalo normal..
hanya yg berkenaan saja tahu ;p kihkihkih

baby kali ni saya rasa macam tak kisah langsung kot nak bersalin kaedah yg mana..
samada normal atau tidak..
sebab dlu dah pernah operation jadi doctor pun dah maklumkan keadaan saya..
yang penting anak keluar sihat sejahtera..
sempurna kejadiannya..:)




Doctor kata minggu ni bole decide nak bersalin bila..
:)
takecare kawan2..:)

gambar wedding sabtu lepas dan perut saya 36 minggu 3 hari :) hehe

5 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, alhamdullilah. baby sihat. semoga dipermudahkan urusan bersalin nanti ya ~~~ singgah sambil menabung sini

Nafira usof said...

U take care too.
Moga semua dipermudahkan.

Nieyxzha Hassan said...

Assalamualaikum shark!

Dah lama tak dtg sini..tup2.. dh dekat due dah... congrats ye..br tau..hehe... take care..moga selamat semuanya....lps ni turn nieza plak :)

Zura@Iwan said...

wahhh..
bestnya tgk scan tu..
xcited nk bb lg plak
inshaAllah jika ada rezeki..hehe

sure dh nmpk kan gender bb? hikss

tk per..kaedah mn pon bersalin, asalkn bb dan mummy slmt semuanya..

adarnadzmie said...

moga urusan bersalin dipermudahkan...aminnn

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...