instagram

Wednesday, March 19, 2014

Genius Aulad Annual Indoor Sports Day

salam all :)
sabtu weken lepas..
Genius Aulad adakan Indoor Sports Day..
semua GA Selangor ada rasa saya sebab ramai sungguh manusia di sana..
kawasan kejadian ialah di KSL sport Centre Puchong..

Nely sempat main 3 games je..
sebab tetiba badan panas nak demam..
dan memang demam pun..
dah 3 hari demam on off..
rupanya terkena campak halus yg gatal2 tu..
:(
kuarantin di rumah 3 hari la jawabnya..

hari ahad saya dirumah sahaja..
mengemas baju baby dan menyusun mana yang belum siap..
dengan keadaan makin sarat ni, pergerakan sangat terbatas..
seriusss sangat cepat letih..
rasa nak pengsan setiap kali sampai opis sebab terpaksa drive hampir satu jam ..:(
haihhh..





Gambar kat bawah ni hasil tangan dia setelah sebulan lebih ke sekolah..
dah lama cikgu bagi pun, mase jumpe parents on Parent Sharing Day :)
setiap pelajar, cikgu akan simpan dalam satu file dan bagi pada parents utk penilaian :)
bagus..:)


harap weken u olss best :)
takecare!

3 comments:

adarnadzmie said...

nasib baik buat indoor...sian nely...cepat sembuh ye nely...:)

Zura@Iwan said...

tu la..
kalau outdoor mmg pns la..
ngan mak dia memboyot..hehe..

cpt sembuh ye nely

Muhammad Taufiq said...

Singgah sini :)

Jemput singgah blog saya awksweetgitu.blogspot.com , Support each other =)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...