instagram

Instagram

Friday, February 7, 2014

buku bulan ni :)

salam all :)
koleksi bulan ni..
bulan lepas x bli buku pun..
terlupa la..(bli baju dgn tudung x lupa pulak ehh??;p)

ada sorang kawan terbaik yg pernah saya ada..
bagitau..
baca dulu buku..mudahnya menjemput rexeki..
baik!!saya ikut..
:)
takecare dan salam jumaat barakah dari saya..

7 comments:

Sheila Salim said...

Assalamualaikum kak, bestnya beli buku. lama tak beli buku ilmiah begini.

Nafira usof said...

Zura pon sekarang cuba tanam sifat suka membaca. hehehehe. baru nak start. hehehe

lieyalatif said...

wah bagus ko shark..rajin baby dlm perut tu hah...ulat buku jugak mcm maknye nanti....

eh betul, buku menjemput rezeki tu agak popular juga kan...

Rose Azadir said...

Assalamualaikum…saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya yer http://ibu2ahmad.blogspot.com . Saya follow sini n kalau sudi follow la saya balik yer…

::NureeN:: said...

jarang bc buku, mcm x cukup masa nak baca..hehehe
kena pupuk gak ni

Mummy Adriana said...

wahhh bestnya..lama tak beli & membaca..last baca pon Travelog Haji tu...nk sgt beli buku mudah menjemput rezeki tu :)

HASLINDA HUSIN said...

yeah agenda yahudi menakluk dunia..huhu..best shopping buku kat malaysia ..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...