Wednesday, January 8, 2014

Makan2 anniversary

salam all :)
27hb Disember lepas..anniversary saya yang ke-5 :)
syukur masih dipanjangkan usia perkahwinan..
semoga kekal hingga ke Jannah..:)
setiap perkahwinan  Allah s.w.t duga dengan ujian yang berbeza-beza..
tidak ada yang indah2 sahaja tanpa ada duka dan kecewa disebaliknya..
semoga kita semua dibekalkan dengan kesabaran untuk setiap ujian yg diduga..
Allah s.w.t maha pengasih lagi maha penyayang..
jgn berprasangkan buruk dengan-Nya..

Tak ada apa yang special selain menjamu perut dan anak dalam perut (anak dlm perut ;p ??) makan2..
makan 2 kali siap satu version tengahari satu version lagi malam hari..
hehe ;p
makan la selagi bole dan tidak berlebih-lebihan..

tomyam noodle..
tak ingat nama tp chicken cheese la cam tu
spagety meatball..
chocolate indulgence
apple kasturi and mocha blended
satay goreng :)
at Victoria Station Subang..
menu of kosla steak kan..
saya suka steak :)

oleh kerana En.J takut terkena gout..
so order ayam sudah..
semenjak mak ngandung ni..
alah sangat dengan ayam..

teringin sangat bole la nak makan..
tapi cepat2 kena makan ubatla lepas tu..
daging dengan seafood jarang makan..
so sikit2 bolela..:)

lepas kejadian H1N1 tu..
sesak nafas saya makin berkurang dah..
elak minum teh jugak sebab angin..
alhamdulillah kesihatan beransur baik sekarang..:)




3 comments:

Zura@Iwan said...

kita pon anniversary ari tu...31.12.13..hikss
tu pon nk habaq ye..kahhh!
tp tk celebrate mn pon le..

wahhh...best mkn2
tghari mkn SR ye..
mlm mkn VS..sedap2 ha..

Nafira usof said...

Happy belated anniversary~
moga kekal bahagia sampai ke syurga.

boleh tahan gak menu nye tuh. sedap2 plak tuh~

Sheila Salim said...

Assalamualaikum awak. happy anniversary! lambat wish takpekan. semoga kalian berdua berbahagia ditambah dengan cahaya mata penyeri rumahtangga. semoga dipermudahkan urusan ye (",)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...