instagram

Instagram

Tuesday, January 7, 2014

I-city

salam all :)
sabtu lepas..
saja bawa nak jalan2 di I-City kat shah alam ni je pun..
sekangkang kera saja dari rumah tp tak pernah pun singgah..
bole??
hehe ;p

orang jauh dari Penang hingga dari JB turun selangor semata-mata nak kesini..
kami yg dekat ni pun malas nak bawak ank jalan2..
ishhh ishhh..;p

lepas je maghrib terus datang cni cadang sekali nak makan malam..
makan kat Chicken Rice shop saja..
usai makan..bawak nely naik buaian, main ketapi n car driving for kids..
she enjoys..
:)
sengih sampai telinga :)


yang bawak keta dari jauh tu nely, dah pandai kontrol car tanpa langgar orang lain :)

saya yang membesar dengan jayanya..ye saya tahu ;p

4 comments:

Cik Puan Rara said...

rara pon pegi.new year haritu.

Norliza Nordin said...

bulan lepas pegi gak ke i-city ni ^^
http://sinarcintaku.blogspot.com/2013/12/jenjalan-i-city-shah-alam.html

syawalsimpsons said...

salam kenai...sue lama sungguh tak datang sini...last datang new year 2011..lama tu..kikiki...

Zura@Iwan said...

seb baik dh penah smpi..
bawa hero kecik tu la..hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...