Friday, January 10, 2014

Kek hokkaido

salam all :)
seperti last year..
kek dibawah saya sedekahkan pada jiran2 sempena anniversary ke-5 ni :)

feedback yang saya dapat..
sedapla kek ni..
mana beli??
hehe :)

pada yang penah makan sure tahulah mana nak dapat kan..
pada yg tak tahu dan tak pernah rasa..meh try :)

nama kek kecik ni kek Hokkaido..
rasa nya sangat lembut dan gebu..sangat2..
dalam ada inti krim yg lazat..
kekdahnya macam cup kek jugakla..

harga ialah RM 14.80 sekotak dan dalam sekotak tu ada 6 bijik..
okla..bole tahanla..
tp bila dah mkn kek ni..rasanya sekotak pon bole habes seorang hahahha..;p
gila tamak..;p

dimana nak beli??
ok saya biasa beli kat RT Pastry House Kota Kemuning..
dekat dengan rumah so senang nak dapatkan kek ni..
saya penah nampak kek ni kat King Pastry tp tak pasti adakah sedap seperti di RT Pastry House ni..
u olss bole try la..:)

bole visit website diorang utk maklumat lanjut..
RT Pastry House
dan bukan setakat kek ni je sedap..
segala mak nenek makcik pakcik ipar duai semua sedap..
hahahah..ayat hiperbola kat ctu ye ;p

kek gebu, roti terbaik..hokkaido kek mmg sedap..schiffon kek tak payah ckp sebijik sekali hadap pun bole licin..
tp yg pasti penuh je orang dlm kedai..
ada banyak outlet termasuk kat subang, klang, puchong and setia alam..



orite..jom mnakan roti sambil tambahkan berat badan..
takecare kawan2!!

9 comments:

Masya said...

aduhh terliur .. lembutkan hokkaido ni...

Mrs Najib said...

memang betul sekotak boleh hbs sorang..selalu berebut ngn husband..serius sedappp

Elya Roza said...

kek ni mmg sedap...
mcm kek span pandan tu...eheh

Zura@Iwan said...

penah mkn dh hokkaido ni
sedapp..mmg lembut..gebuss
sy beli kt kedai kek King's
dia buat ofer rm12 ritu..

atie aizam said...

salam shark.. happy anniversary.. :) .. mai la sekotak hihi

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

Tak penh mkn.tp dr gbr mcm gebussss betulll

lieyalatif said...

pernah tgk org up gambo kat fb...mmg ramai ckp sedap...alahai ni bikin lieya terliur ni shark oiiii..skrang dah le tgh fenomena kek cheese leleh....ni kek hokaido plak hah...

(Lizz) http://haslizalizz.com/ said...

mak ai...sedapnyer...telan ailio nengok...teringin lak nak rasa kek hokaido nih

Sheila Salim said...

Assalamualaikum.. macam pernah nampak.. heee gebu je kek ni. nyumm nyumm (>_______<)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...