instagram

Tuesday, July 30, 2013

senibong seafood at Pasir Gudang

salam all :)
mase jalan2 di johor lepas..
saya google jugk cari tempat mkn yang best di sana..
sekali nya terjumpa tempat ni..

Senibong Village Seafood..
Lokasi nya ialah di di Permas Jaya..
GPS coordinates: 1°29'9"N 103°48'59"E
haa siap koordinat..;p

makanan pada saya sedap la..
macam kat restoren seafood kat Penang jugak..
feeling tepi laut dibuai angin bayu yang menyamankan konsepnye..:)

makanan yang order ialah set..RM57..
Ada nasi 2, air pilihan laici or oren, kailan ikan masin, sotong celup tepung, tomyam seafood dan siakap 3 rasa..:)
makan kenyang sampai tersandar..;p

recommended untuk datang cni..
ada banyak restoren yang disusun berderet dan pilihlah ikut citarasa tekak masing2..
oleh kerana we all tak tau yang mana satu sedap sebab pertama kali sampai maka terjah saja mana yang panggil kami singgah..

7 comments:

::NureeN:: said...

x kesampaian lagi nureen nk berbuka kat luar :)

Busyra Bt Takiyudin said...

belum berbuka kat luar lagi.. :)

Busyra Bt Takiyudin said...

belum berbuka kat luar lagi.. :)

Miss Zahirah said...

sotong goreng tu mmg terliur.. puasa ni sabar..

Nafira usof said...

syok nye tempat makan.. mesti selera jer makan kan~

Puan Ida said...

salam,
ai saya ida newbies blogger
saya baru je follow blog ni
jemput ye follow blog saya
umielman.blogspot.com

hazlina azmi said...

nice view..nice food
blogwalking..jom tukar2 link n follow each other

http://superstorevitaminhebat.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...