instagram

Thursday, July 25, 2013

Sanrio Hello Kitty Town, JB

salam all :)
sekejap je dah 16 hari berpuasa..
dan mood mengupdate blog sangat lah tiada..
ok..x de sapa pun kesah ;p

kawan2..
jangan lupa apply cuti raya..
penting tu..
x de baju raya x pe lagi..
x balik raya adalah sangat menyedihkan ok. ;p
kampung halaman saya adalah perkara terindah dalam idup saya..hoho..
dahsyat kan..?

ok..hari ketiga berpuasa lepas..
saya pi bercuti..
ko hadoo pi bercuti bulan puasa ??
itu adalah x bagus ok tp oleh kerana kegedikan melampau nak ikut laki outstation..maka redah sahaja..

oleh sebab legoland dah pernah sampai..so x payah la nak pergi untuk kali kedua ke hapa sebab x de ape pun pertambahan disana..
jeling2 manja je bila lalu sudah..

di nusajaya sana selain legoland ada Hello Kitty Town pada yang tidak tahu..
di legoland nak main mainan yg ada kat dalam tu kene budak2 yang atas 4 tahun..
3 tahun macam anak saya x bole masuk..
so menangis teresak esak di muka pintu pun mmg tidak dilayan..
sedih..

tp di Hello Kitty Town ni..
semua budak bole main dengan pengawasan ibubapa of kos..
konsep ialah indoor games..dalam building 3 tingkat
macam2 games ada..
malas nak senarai..
u olss pegi la tengok..;p








selain permainan..
ada juga persembahan tarian hello kitty..
ada bercerita ada menari..
kuat gila ok..
bingit telinga..

menghiburkan..
recommend untuk sesapa yang dtg bertandang ke Johor untk cuti2 mesia..
selain singgah di Legoland ..
jangan lupa ke sini..
Sanrio Hello Kitty Town..
hanya 10 minit dari Legoland :)
selamat berpuasa kawan2 :)

4 comments:

Mek Onie said...

wahhhhhhhhhhhhhhhhh,kat salji tu p dak?

::NureeN:: said...

sronoknya...
teringin st nk terjah tp jauh sgt huhu

Nafira usof said...

gegirl mesti sonok gi ke sini kan~

lieyalatif said...

bagus gak gi time mcm ni...so org mesti tak ramai kan..leh enjoy show n game tanpa perlu belaga bontot ekkeekekek

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...