instagram

Tuesday, September 4, 2012

the cheque

salam all :)

alhamdulillah cek nuffnang sampai kelmarin tengahari..:) nak buat ucapan skit bole ??;p;p (konon2 macam artis bagi ucapan kemenangan dalam anugerah industry muzik cam tu ;p hokay?)

tengss yer kawan2 sebab kalo u all x datang jengah blog ai dan baca entry rapuan yg ai buat takkan ai bole dapat cek dari nuffnang kan..??:p
so nyer..terima kasih byk2..jasa u olss saya kenang sampai mati..:) terima kasih sebab baca dan komen dan kadang2 sokong bende yg saya tulis itu..

saya berblog sebenanya hanya suka2 tapi tak tau plak akhirnya sampai jatuh cinta..:) dan ada pulak yg sudi membaca..:)

setakat ni semua komen adalah membina.. tak penah lagila saya dapat komen yg menjatuhkan air muka saya atau semangat saya dalam berblogging..
semua kebaikan adalah dari Allah s.w.t dan keburukan itu adalah kelemahan diri saya..


jangan jemu yer berkunjung ke sini..:)
semoga bende yg baik dapat kita kongsi bersama :)

11 comments:

Atien Dyana said...

tahniah3 sis!! :)

shark said...

dyana : hahahha tengkiu dik :)

LYAfrina said...

wee..tahniah...
lps ni nak shopping ape dgn duit nuff ni?

khairul said...

sronok la depa no hehe

Zura@Iwan said...

wahh...tahniah...

rajin update n BW mmg layak dpt ni kan....reward la nie..

Farah Shamsudin said...

bole shopping!

Zana Adieyza said...

tahniah dear...

salam kenal dari zana.. nice blog!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

wowwwwwwwwww bestnyerrrrrrrrr.. bila lah ila nak rasa jugak nie hihi

Ija Abdullah said...

waaahhh, kata nak kongsi, blh la buat open house ;)

Ija Abdullah said...

waaahhh, kata nak kongsi, blh la buat open house ;)

Mama Likha said...

ehem...!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...