instagram

Monday, September 3, 2012

birthday treat En.J

salam all :)

Hari merdeka Jumaat lepas belanja laki ai besday dia..
makan kat Italiannies sudah..

laki mak kan tekak mat saleh..
pizza je dia layan..dia lagi sanggup makan burger dari makan nasi ikan bakar dengan air assam ;p
tekak melayu macam mak ikan bakar cukup buat kecur liur ;p

kat Italiannies macam biase order pizza dan saya makan pasta..kali ni try meatball bolognies pulak..:)
besar mak datuk meatball nye..sebijik je sudah kalo besar2 cenggitu..

satu set pasta or pizza bole dapat satu kids meal free..
so ada makan free untuk nely..
orderkan dia fried chicken with mashed potatoes..
mmg sedap dan mak pak dia yg habeskan ;p

penat sungguh sebeb seharian sabtu dan ahad orang datang umah..kata raya,mmg la gitu konsepnyer..
beraya umah orang kan ;p
letih pun haruslah kene biasa kan ;p

sabtu, saya masak mee sup..untuk tetamu datang malam..siang saya beraya dan ke kenduri umah sanak saudara..:)
esoknya pulak buat sarapan pagi untuk tetamu yg dah pagi2 sudah datang umah..:)
buat nasi goreng, mee goreng dan ayam goreng..air teh tarik :)

tengahari abg ipar pulak berkunjung..
akak ipar sebelah order kan KFC..saya goreng nuget dan kopok lekor..
kasi habeskan mee dan nasi gorng yg masih bersisa..

sampai malam baru tetamu pulang..
kul 9 mak dah tidoorr kepenatan muahaahaha ;p
macam buat open house 500 org datang kekdahnya yer ;p

tak snap gambar pun yg saya masak2 untk tetamu..
haishhh x sempat pun snap sudah habes di lantak ;p cemana..


cemana raya u olss..??
happy syawal ke 18..:)

5 comments:

Farah Shamsudin said...

wah.. nampak sedap..

shark said...

farah : yooo mmg sedapp!!

Zura@Iwan said...

owhhh...hubby sy tekak mknan melayu...tp bleh la juga mkn mknan western nie..hehe

Ija Abdullah said...

hi shark,

Happy birthday to your hubby! :) sib baik kami berdua mmg suka makan nasiikk!! hahaha

anyway, takpe, sekali sekala berkorban tekak utk hubby tersayang ;)

.: iEyLa :. said...

comotnye nelly...dap ek??xajak akk pon.. :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...