instagram

Friday, September 14, 2012

semester baru

salam all :)

Esok sabtu, maka bermulala sekali lagi semester baru dengan harapan ini adalah semester yang terakhir.. harapla..doakan yer kawan2..:)

kelas saya sebelah pagi dari pukul 8.30 sampai 11.20 pagi sahaja..kemudian sudah bole balik dan joli katak ;p
baikla itu hanya tipoo sahaja kerana saya kene sudahkan projek akhir master saya..
sekali lagi kawan2..doakan kesejahteraan saya yer ..

kelas saya yg satu itu ialah subjek knowledge management technology..
harap jugak akan dapat disudahkan dengan cemerlang..

gambar kat bawah adalah koleksi terbaru buku saya..cerita perjalanan hidup dan politik obama..
presiden pertama amerika berkulit hitam..

dah separuh pun baca..nak habeskan cepat..
nt dok asik baca buku..projek aku kemana..baca buku kemana..;p




syawal dah hampir ke penghujung nampaknya..
hepy weekend kawan2 :)

5 comments:

Zura@Iwan said...

gud luck yer..:-)

hppy weekend gak



Joanna Yunus said...

Good Luck ye...belajar rajin2

ePuL said...

Mari jayakan final sem!

khairul said...

sy doakan kejayaan

Anastasyea Aida said...

Belajar rajin-rajin OK !

www.anastasyea.com

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...