instagram

Tuesday, September 18, 2012

yuran

salam all :)

bertemu semula setelah 3 hari x bersiaran..:)
ohhh x perlu kesah sebab tak der orang kesah pun kan ;p heehe :)

baiklah..2-3 hari ni saya dok umah je..cuti katakan.. rehatkan minda..
cuci kain..sidai kain..lipat kain..masak dan kemas rumah..
ohhh satu lagi..pi open house dan lantak dengan hebatnya..;p

naseb baik ada jugak beberapa org kata saya masih kurus..ye kerr ???;p
ok kurus skit sebab berat saya sudah 56kg.. ;p almaklumla lepas puasa kekdahnya..;p
56kg ringan ke?? kurus ke??;p

tadi saya tinggalkan opis sekejapan nak bayar yuran..
yuran saya RM1080..Bole tahan juga ;p
dah selesai bayar rasa lega..harap ini yg terakhir..

kelmarin ada kawan saya nak datang umah katanya..
saya ok je..goreng mee sudah sementelah nak datangnya tu malam..
makan ringan2 je kan..:)

tunggu punya tunggu org yg nak dtg tu sesat sampai x jumpak rumah saya..kesian kan :(
hisssshhhh ni first time org nak datang umah saya tapi tak sampai2..
last2 mee goreng dgn ayam kfc homemade di selesaikan dgn saya, En.J and syaiful..:)

tak pela mungkin bukan rexeki dia..
lain kali maybe..:)
kita hanya merancang tapi Tuhan yg menentukan :)


weekend u olss sure happening kan :)
tata..

4 comments:

Zura@Iwan said...

alhamdulillah selesai byr yuran yer...smga yg akhir la noh...

alahai sian kwn awk sesat nk dtg umah...x per la..bkn rezki dia la nk rasa mee grg awk...hehe

shark said...

zura : kuang kuang kunag tula..tak der rexeki nak buat cemana kan ..;p

Ija Abdullah said...

hi shark,

yuran apa? you sambung belajar ek? full time working + part time student? and jgn lupa part time blogger! fuh, respect! :)

shark said...

ija : yoo..yuran master saya sem last..sem 5..:)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...