instagram

Wednesday, August 1, 2012

online shoping di zalora

salam all :)

u olss dah beli baju raya ke??
mak dah beli dah..simple2 sudah..;p

dah versi mak2 dara kekdahnya raya ala kadar saje..
bg anak jela melawo..:)

baiklah mak nak share bende baik jugak kat cni..
shoping online di zalora..

mula2 saya ingat harga di zalora ni mahal..
tapi x pun..sederhana saja..bolela nak memenuhi poket saya yang x berapa tebal ini..

ada je baju yg mahal dan ada jugak yg murah..bukan semua nya murah ye adik2..
tepuk dada tanya poket laki..ehh ehh??;p

ni website dia..http://www.zalora.com.my/
bole la tengok2 mana yg berkenan di hati..
kasut beg segala macam ada, mak bapak je tak der kat ctu ;p..one stop center la konsepnyer..:)


sebelum shoping tu..kene register dulu..
payment macam biasa..paypal ada, maybank2u, cimb clicks, debit credit card and so on..
aaa lagi satu,free shiping..tu yg best kan :)

jadi..moh ler kita beli :)
bye..salam ramadhan ke 12 :)

8 comments:

Farah Shamsudin said...

best betol kan...kite pun dah settle.. tp kalau nak menjamu mata tak salah juge tgk web ni.. hehehe..

lovelywa said...

aritu nyaris nak terjebak jugak beli kasut tp tunggu bonus lahh..kikiki

atie aizam said...

wah dah siap semua baju2 raya ek...

.: iEyLa :. said...

and satu lagi dh register je dlm mase 2minggu klu beli pape dpt diskaun kan kak..hiks

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

Owh?! Harus terjah!! Suke tengok iklan tu ^^

Gieyana said...

mcam mahal sket kt sini..lebih suka beli brg yg leh sentuh..nasib baik dh tempah dh bj before puasa..tp smlm g tgk br nak potong..:-)

Hasrina said...

SAYA pun ada gak shopping kat zalora...senang kan

Mama Likha said...

mne baju yg dibelinya. nk tgkkkk. bz body ! :p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...