instagram

Wednesday, June 20, 2012

setia city mall

salam all :)
entry ni dah lama nak buat tapi malas sebab x amek gambar mase pegi sana..
setia city mall kat setia alam sudah dibuka..tapi masih ada 3-4 butik yg belom dibuka macam zara dan charles and keith..

sekarang mungkin dah buke kot..mase saya pegi belom lg..:)
food court pun belom ada.. ada banyak pilihan kedai..bolela kalo nak cuci mata ..
yg penting ada food court sebab dah habes cuci mata bole pi melantak plak..;p

ni website dia kalo nak check butik ape ada kat dalam sana
http://www.setiacitymall.com/


4 comments:

Mama Likha said...

ewah... rumah kite kt tepi tu je. nk pg lagi, colling2 yer.. aritu blm bukak lg charles n keith.. jom g sopeng wedges lalallalala

.: iEyLa :. said...

whoiisshh..makin rajin la kakak saye ni ke sne t.. :p

Cik tikah said...

habislah duit kak shark lepas ni. hehehe

kakchik@ella said...

KC pun dah 2 kali gi situ. Shark, hari ni, 21hb wayang dia start bukak.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...