instagram

Tuesday, June 19, 2012

jom tengok macam mana besar itu burger..

salam all :)
entry makan2 bersambung lagi..lupe semlam nak tunjuk cemna besar itu burger..jadi mari kita saksikan..jeng jeng jeng :)

sumber gambar dari : http://yazidburger.blogspot.com/
kat blog tu dia ada bg cara2 nak order online dan penghantaran sekitar shah alam sahaja :)
harga sekilo burger tu RM40..Setengah kilo RM20 dan 250gram ialah RM10..

Mase diorang bakar daging tu..sangat menggiurkan hokay..
minggu ni misti cube jugak ;p
tak boley tahan mak ;p





so gambar nasi arab kat bawah tu adalah galang gantinya akibat tak dapat nak menunggu lama burger sekilo tu..

hahah..maklumla dan kebulur sehari tak makan sebab nak present punya pasal :)
bole tahan sedap jugak nasi arab tu..sepinggan RM11.50 je..
nama kedai tak ingat tapi dekat2 dengan yazid burger sekilo tu jugakla..
masih dalam medan selera tu..

dah kenyang..pulang kerumah dengan girang..:)
bye kawan2..




12 comments:

Asfaliza Mohd Yatim said...

sedap nya makan nasi arab.. terliur la!!!

.: iEyLa :. said...

still nampak nasi arab tu sedap lg kak.. :)

Mama Likha said...

makkk ai.. mcmne lah nk mkn ehh? ni mst kena potong ala2 kek birthday ni hehehe

Arina Shamsul said...

mak ai..besonya burger tu dear..hehehe..wah nasik arab..dah lama tak makan..ngee..

Puan Salmi said...

Kt mn yer yazid bege tu?

Farah Shamsudin said...

ha.. tuelaa.. farah dah pernah kesana.. makan ramai2 kot.. ala2 potong kek gitu..

Nurul Ilyani said...

mak ai...bsar gle burger tu...boleh msk kotak kek tu..hehe

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

ayoyo! besarnye burger tu..kalau nieza makan sorang confirm tak habis! hehehe

syiela said...

besarnya.. mayonis yg meleh bikin ai terliur ^_^

cendol said...

best nye burger tu besarrr..boleh mkn ramai2 satu burger! tak pun simpan mkn utk 3 hari hahaha

adarnadzmie said...

besarnya beger... boleh mkn 10 org ni...hehe:)

ayut said...

Series besar sesgt burger tu!!!!nak try jugak nnt.walaupun agk jauh nk terjah jgk la nnt :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...