instagram

Monday, May 7, 2012

Fauzan Restoren - Kari ikan tempatan

salam all :)

Balik je dari autoshow keta kat giant kulim tu, haruslah kene isi perut yg dah berkeroncong kan..
jadi kami singgah kat satu kedai yg femes kat kulim ni..kari kepala ikan..baikkkkk punya!!

saya bawak sekali jugak bapak dengan mak saya..so kami sama2 la pekena kari kepala ikan..
mmg sedap terbaikkkkkk dari ladang!!ni hasil suggestion bapak saya dan dia tau pun dari adik saya yg selalu dok singgah makan cni..

kari kepala ikan tu cuma RM18 seketol besar..besar ek, bukan kecik2 je..nasi 5 pinggan siap ada yg ambil sotong, ikan keli, telur goreng, telur masin dan ayam..campur dengan air semua total kene bayar hanya RM37.80..

terjojol bijik mata sekali lagi sebab murah..nasi tambah lg 1 sebab konon sedap sgt kekdahnya..:)
sesapa yg dok utara then nk mkn kari kepala ikan terbaik..mai2 la singgah cni..alamat kedai ada kat bawah :)

ikan keli tu plak goreng panas2..mase kami sampai tu pun masih sedang menggoreng..panas berasap lg..

ni dia alamat kedai...
813-868 Jalan Taman Kempas 3, Kulim, 09000 Kedah Darul aman..


11 comments:

Farah Shamsudin said...

kalau balik Kedah, wajib pegi ni.. memang murah la dearr..

.: iEyLa :. said...

kekdahnye camni kne la akk bawak adik mkn situ next time..
amacam??hikhik..

adarnadzmie said...

akak tak besa lagi ke kedai mkn ni... kena pergi jugak ni sbb akak ngan hubby memang antu kari kepala ikan...selalu mkn kat area permatang pauh jer...:)

syiela said...

walau dok kedah tak pernah sampai lagi sni.. nanti nak kena carik juga ni pekena kari kepala ikan

Cik Nurul said...

whooaaa nampak sedap !

Mama Likha said...

aduuuu sdap lah gmbr no 4 tu....

Izan Ishak said...

wahhhhh...sedapnya! mmg murah harganya tu...

Unknown said...

http://duanprintingmaju.blogspot.com
jom singgah kjp..

khairul said...

rumah mak saya kat bawah tu

Kancil 8349 said...

salam perkenalan daripada kancil...

kenal melalui blog bro Khairul...

hampir 10 tahun Kancil ndak ke sini...rindu gila kat Kulim...tengok gambar nie pun dah buat Kancil amat merindui tok wan di sana... apapun kalau sudi singgahlah ke blog Kancil

shark said...

kancil : salam kenal jugak..insyaAllah sy akan singgah :)

abg khairul : tu dia semua dekat2 aih..org utagha kata ;p

izan : murah dan berbaloi-baloi :)

mama likha dan cik nurul : mmg sedap..kalo jln2 utagha maila cari kedai ni :)

syiela : hishhh kene singgah ni..x mkn pun tapau ok gak :)

kak normi : singgah mai singgah :)

ieyla : bole tadak hal :)

farah :..khenn :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...