instagram

Sunday, May 6, 2012

autoshow kat giant kulim

salam all :)

Entry balik kampung saya mulakan dengan autoshow di giant kulim.. dan untuk pengetahuan semua jugak..autoshow ini adalah dibawah pengendalian dan pengurusan kawan blog saya iaitu En. Khairul Ilhami..:)

dan jugak ini adalah kali pertama saya berjumpa dengan rakan blog sebab dlm ramai2 kawan blog pun semuanya hanya jumpa di alam maya tidak di alam nyata..

rasa teruja jugak sebab first time katakan ;p cewahhhh..

untuk join autoshow ni, kene bayar yuran RM50 untuk sebuah keta..dan menurut abg khairul jugak, keta yg mana depan nya ada piala2 tu maknanya depa dah penah menang show2 sebelomnya..kira yg banyak piala tu mmg otai habes la kan ;p

ok jom layan gambar yg banyak kat bawah ni..:)


Kat dalam keta ni siap ada akuarium lagi..sumpah mmg cantik saya tengok..ko hadooo dalam keta ada akuarium cam ni?? ;p

gambar kat bawah ni plak kat dashboard siap bole letak gelas sama botol minuman alkohal..keta cine ni kalo x silap saya la..

ni abg khairul selaku bos dan pengendali show..of kos kene gambar dengan dia kan ;p

pada yg menang akan dapatla la piala2 yg dok byk bersusun tu..:) dalam show ni ada lebih kurang 70 kereta yg menyertai termasuk dari selangor dan perak...:)

mmg gempak habisla..;p mak jakun sebab pestime mai cni tengok..hampir terjojol bijik mata tengok dalam keta boh akuarium..haih..;p

bapak saya cakap, apakata buat yg baru punya stail..boh jamban dalam keta..;p kat bahagian belakang tu..buang sit tempat duduk tu dan ganti dengan jamban..muahahha..bengong ;p..akuarium dan tempat minum dikekalkan,pastu kat cermin depan letak tv kecik buat menonton sambil menunaikan hajat..;p

ok gak kan idea ni ;p hohoho

orite bejumpe di next entry :)

11 comments:

jia creatifelt said...

cun nyerr kete...:-)

tiefazatie said...

hye sis!alhamdullilah..sihat2..

harap sis pun sihat2 je eh..

best kan tgk autoshow nie..hee
byk yg pelik2 nie..

khairul said...

idea yg baguih tu boh jamban..hahahaha..TQ sudi mai airtu..sorry x sempat kita nk borak dan nk introduce wife saya

atanayuiman @ Jue said...

kreatif betul dorang buat kereta dorg mcm tue. dah mcm rumah pun ada juga..

Izan Ishak said...

dahsyat2 semua kete yang masuk autoshow ni. mmg tabiklah siap ada akuarium dlm kete tu...

Mama Likha said...

hahaha gus tul idea bapak awak :)

adarnadzmie said...

akak tak tahu ada show kete canggih mcm ni kat kulim tu..klu ada mesti terjah juga sbb anak akak Arfan suka tgk kete mcm tu...:) shark balik kg BM ke???...

Cik Nurul said...

czntik2 nye kereta mereka... ^^

NURULHANIF said...

Comel je semua kreta.. Dpt jumpe abg khairul.. Hehe

Mummy Adriana said...

Pergi kulim tak roger kita pon...kita bermastautin kat kulim aje :P

636586tmn said...

Gila lawak kalo boh jambatan..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...