instagram

Monday, April 16, 2012

The Red Velvet

salam all :)

Hari ni promote kawan saya punya kek cawan..cup cake kalo bahasa omputihnya :)
Kek ni kek yg sama dia bagi kat saya mase besday saya..

sedap sangat..warna merah makngah yer..kalo sesapa suka kek kaler merah..haaa sila order..

minimum order ialah 16 biji kek cawan dan berharga RM50
dan ada jugak kek cawan ni dalam bentuk kek besar sebiji RM80

untuk penghantaran..area bangsar, kerinchi, bukit jalil dan bandar sri permaisuri ialah free of charge tapi yg area selain dari yg tersebut diatas itu..ada sedikit charge la..

ok untuk lebih lanjut u all bole la call kawan saya tu..hidayah zaila 012-2569965..:)
ni blog dia kalo u all nak apa2 info http://thezaila.blogspot.com/


ini sebiji kek RM80

16 comments:

thezaila said...

thanks shark!!!!

izan mama mia said...

kek cawan comel sayang nak makan..hihihi

.: iEyLa :. said...

dapnye kak..
semalam baru dpt advance red velvet cuppies for my bufday..
aduish..teringat2 lak ade lg 3 kt umah..weee...

✿ n.i.e.y.x.z.h.a ✿ ™ said...

camane rasenye... sedap tak??

noornazuha said...

nampak best la..saya suka red velvet yg kat Bissou tuh..mabelesss!

shark said...

nazuha : bukan takat nampak best je tapi mmg sodappp..cubela order dgn kawan saya :)

niza : sedapla niza..pila try cube test beli :)

ieyla..: sedap kan dik :)

iza : saya ngapp jugak..sgt menggiurkan..;p

zaila..:)

Farah Shamsudin said...

kek cawan ni cute.. kalau farah mau xjd nak makan..syg nak makan.

lovelywa said...

uhh sedapnye red velvet..aritu dah cube..now nk try cari pavlova laa..tak penah rasa lagik nih..iskh

M@W@R Q@SeH said...

pernah mkn kek red velvet...rasanya ok la...sy kureng skt dgn kek2 ni...

Taman Persinggahan Kayangan said...

salam singgah..cdap kek..sya follower yg ke 799...:)..Selamat berkenalan ya..

LYAfrina said...

wah..tgoda nengoknyer

tiefazatie said...

adui la...geram!nampak sedap nie..hee

adarnadzmie said...

cedapnyer kek ni...:)

khairul said...

sedap bangat tu

Myra Jay said...

Aduhhh tergodanya tengok Red Velvet kek, tak penah makan lagi :)

Izan Ishak said...

alaaaa shark... jauh sangatlah pulak nak order. blm penah lagi mkn red velvet nih... huhu...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...