instagram

Tuesday, April 17, 2012

saya menyarung kembali tudung bawal ketika present di kelas minggu lepas

salam all :)

sabtu lepas kelas minggu kelima berlangsung..dan present subjek network security..:)
rupanya baru saya perasan saya x citer pun pasal present proposal projek master saya...alhamdulilah sekali present saja,tajuk saya diterima coordinator...syukur :)

jadi untuk minggu ni plak kene present lg tapi subjek network plak..tajuk DES (Data Encryption Standard)..syukur jugak sebab present dengan baik..satu kumpulan 3 orang..saya baizura dan syaiful :)

Subjek ni mula kelas pukul 3..haishhh sememeh muka sebab x sempat tacap ko ;p
kurang keles mak disitu..tapi tak pe asalkan time present dah keles..sudah cukup tu ;p hehe

tak sempat tacap sebab dok kalut nak pi print bagai..biasela kerja last minit kekdahnya ;p
ok tgk gambar jela kat bawah time dok present..muke serius ko,jgn memain eh ;p

oh dan yg paling best, tetiba mak buang tebiat pakai tudung bawal eh...dah 2 tahun rasanya x penah sentuh tudung bawal..malas nak melipat kekdahnya ;p
sila abaikan muka ai yg agak pelik bila dah lama x pakai bawal ;p

8 comments:

Mama Likha said...

waaaa pnjngnyerr tajuk entry kali ni hehe.

fareeda ke bawla ke, awak ttp cantik :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

sekarang nie ila tgh mabuk dgn shawl hehe

adarnadzmie said...

bawal pun tetap vogue gitu...hehe

Cik tikah said...

akak ni pakai apa pun cantik taw. jeles cik tikah. hihihi..

mama maman aka yana said...

cumil jew.. hehehe. tdg bawal nih malas nak mengosok jew.. hahahha..

Nora Karim said...

tudung bawal tetap dihatiku... hehehe

tiefazatie said...

ifa mmg pkai tdg bawal je nie..hee

Izan Ishak said...

suka tgk shark pakai tudung apa pun... tetap maintain gojes gitu!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...