instagram

Thursday, April 12, 2012

kek besday saya warna merah plak ..ko hadoo??

salam all :)

Tadi tengahari saya jumpe kks saya..dia belanja makan pakcik kenny :)
dah belanja makan, bg hadiah lagi kat saya sempena besday 28..

saya terharu..air mata cuma menitik di tasik hati..ecehhhh ;p
tak nampak di kelopak mata dan saya sangat2 hargainya..:)

terima kasih sahabat..semoga persahabatan kita berkekalan..
oh lupa ada kek juge..cup cake kaler merah mak ngah..

lagi sekali saya terharu..makan kek itu dirumah sebab nak makan sambil linangan air mata..kerana kek itu sedap amat dan kali kedua saya dapat kek sempena besday saya lepas kawan2 kelas master saya buat surprise..

hadiah besday saya tahun ni sangat bermakna..
oh lagi 1, ramai kawan2 fb wish saya..terima kasih juge yer..saya sangat2 menghargainye :)

18 comments:

Mama Likha said...

ok ok kita tkdoooo ! * tkutnyer bila baca tajuk :p

izan mama mia said...

samalah ngan komen kat atas..kita pon tak ado kek merah tu....hepy besday....izan dh folo cni dan akan sll singgah sini..insyaallah...salam kenal

Arra Ahmad said...

happy bufday..:)

tiefazatie said...

wah..best nya!
hepi besday sis!

tiefazatie said...

wah..best nya!
hepi besday sis!

adarnadzmie said...

sedap kek merah tu shark...;) syok dpt adiah...hehe

.: iEyLa :. said...

untungnye akk...
hope adik pon dpt kek merah cmtu nanti..oppss..hihi

thezaila said...

itu kek baldu merah katanya... glad that u like it.. sila buat special entry promote kek ini.. hahah voley? siap bagi arahan mcm diva aku nih..

Cik tikah said...

happy birthday kak. pak kenny sedap kan :)

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka kenny compare to nandos

hanaa (; said...

Happy birthday akak ^,^

hanaa (; said...

Happy birthday akak ^,^

khairul said...

yg ke berapa tu ? hhe

misshannajr said...

wooowww!! byk dapat present ek..siap ada red velvet cake lg..sodap tu :)
happy belated birthday awak!

Bancik said...

sedap nampak

syiela said...

hepi belated besday..
saya mmg takdo :)

Ina said...

Happy belated birthday sahabat........
Miss u......

Izan Ishak said...

kek merah? tak adoooo jugak lah shark... suka pokcik kenny... nyumnyum!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...