instagram

Sunday, February 26, 2012

sarapan pagi dan jalan2 tepi pantai

salam all :)

Mulakan hari dengan sarapan pagi yg mcm2 ada :)

saya amek nasi lemak gulai ayam..En.J makan roti canai..saya rassa juga mee sup dengan bubur nasi..semua sedap kecuali bubur nasi saya rasa ada kurang rencahnya :)

lepas je makan..nely nak mandi2 kolam lagi..terpaksa layan ;p..setengah jam berendam dalam kolam..jalan2 tepi pantai pulak :)

nely syok lari sana lari sini..luas gamaknya macam tak cukup kaki je nak lari kekdahnya huhu ;p lepas snap picture mana patut terus balik bilik rehat2 sekejap sblm check out..sebelom tu pekena dulu kopi secawan :)

tepat je kul 12, terus check out dan pulang :)

sebelom tu kami singgah kat Muzium Kota Lukut :) yang tu saya cerita lepas ni yer..:)




5 comments:

.: iEyLa :. said...

Yummeh!!!
Nely mkn tu je??hikhik..

Cik tikah said...

sedapnya. tergoda i! hahaha...

shark said...

ieyla : nely x mo mkn,tau nak mandi kolam je ;p batak sungguh ;p

cik tikah : hihi..tergoda meh singgah cni :)

^_^ Zaza Nur Iman said...

bestnya jalan2.. :)

NoorGie said...

oooooooooooooooo shark..kau membuatku ingin cuti2 malaysia la pulaks!!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...