instagram

Thursday, February 23, 2012

Medan ikan bakar Majlis Perbandaran Port Dickson

salam all :)

Lepas maghrib je, kitaorang terus kuar makan malam, mase petang tu dah round2 jugak cari tempat makan ikan bakar..so bila pusing2 terjumpakla medan ikan bakar Majlis Perbandaran Port Dickson ni :)

Nak kata sedap sangat tu tidakla..ok ok jela..

kalo tanya tekak saya, Sekinchan ikan bakar sedap lagi kot ;p

Harga dia pun bole tahan mahal..oleh kerana sayur yg ada hanya 3 jenis pastu x der kangkung or kailan, so kami tak amek sayur pun..cuma order ikan siakap bakar, sotong goreng tepung dan telur dadar..:)

sotong goreng tepung dia agak sedap..walopun saya order sekor je, tapi nampak sangat banyak ;p

air asam utk ikan bakar tu kene improve skit..kureng sedap skit pada tekak saya..keseluruhannya, bolela kalo sesapa yg singgah PD nak try ikan bakar..

yg paling best, restoren ni terapung dan mengadap laut..so angin sepoi2 bahasa pasti menyapa anda :)

10 comments:

susulemakmanis said...

wahhhhh!bestnyer...

.: iEyLa :. said...

erk...bab sotong tu yg tak tahan tuh..huhu

Atien Dyana said...

sis, klau nk yg "kick" ikan bakar punya, sis jejln ke kuala perlis.. cuti2 malaysia di sana plak.. ikan bakar, sotong tpung sana tangkap nngis punya.. :)

♥AieN ChoiN♥ said...

waa..sedap nyer..lagi ikan bakar dengan sotong goreng..yummy2 ! :)

Cik tikah said...

perghh! lazat!

mrs chenta said...

nak nangis tengok sotong tu.sobss. selamat berkenalan mummy!

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

ila mmg suka sangat ikan bakar!! kat kl ne yg best kat tangling sbb kuah asam dia best

Mummy Adriana said...

aloooo sotong goreng tepung terbaik wokkkk :)

inche hlovate said...

kalo dekat teluk kemang ada kedai makn yang boleh tahan sedap..nama kedai tu Seri Mesra Ikan bakar & seafood

Myboiler said...

bestnya, boleh pergi nanti nie...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...