instagram

Thursday, February 23, 2012

Nely mandi kolam :)

salam all :)

Minggu lepas hari sabtu and ahad, sesaje je jalan2 cuti2 mesia..orang stadi sabtu dan kadang2 ahad memang susah nak cooti2 ni...bila time cuti semester jela baru bole kot :)

cari tempat dekat2 sudah..pi PD je, nak gie bukit tinggi tempat penginapan mcm tak best plak, pegi balik hari bolela..lain kali baru pi sana la..

Hari sabtu bertolak pukul 10 dari rumah..dalam sejam lebih dah sampai..

mula2 dah search kat tenet nak dok kat Avillion Admiral Cove..tp bila pi tanya,bilik deluxe room dah habes..tula sebabnya bila x booking ;p bukan x nak tp takut2 x jadi plak..tp bila tgk kat tenet pun bilik depa macam banyak lagi..x sangka plak bole habes..haishhh

pastu apa lagi, jalan2 cari hotel la..memandangkan banyak je resort kat tepi jalan tu..singgah2 jela tanya..dan akhirnya berkenan kat Corus Paradise Resort :) cantik jugak hotel ni..

citer pasal hotel ni saya akan buat next entry yer..pemandangan hotel sangat cantik bila ditepi pantai kan :)..kami amek bilik mengadap pantai..saujana mata memandang :)

entry ni,meh tgk gambar nely mandi kolam..sama pelampung engry bird..hahah




Lepas mandi manda, rasa lapar pula..

En.J selalu jugak ke sini atas urusan kerja, jadinya dia tau satu gerai sedap makan laksa penang..pi minum petang kat sana..laksa sama goreng pisang :)

alas perut sebelum nak mkn malam :)


makan malam kami sekeluarga makan ikan bakaq..will update later yer :)

3 comments:

.: iEyLa :. said...

alolo..comeynye si nely nih..hihi..
mummy die xmndi ke?? :p

adarnadzmie said...

syoknyaaa nely mandi kolam... ciut jer pelampung angry bird tu... klu apan tgk mesti dia nak jugak tu..kuikui...
mama x mandi sama ker???...

Mama Likha said...

heee panas2 mcmni mmg best klo dpt berendam mcm nely ni.... :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...