instagram

Sunday, January 22, 2012

Radiusite

salam all :)

seperti dijanjikan saya letakkan gambar2 yang saya ambil di butik Radiusite..:)

tudung2 yang dijual adalah pada harga yang berpatutan..bolela..tak der la mahal mencekik darah kekdahnya ;p

ada murah ada mahal..agak2 banyak duit..beli yg mahal2 ada labuci segala..agak2 macam nak budget..beli shawl rm30 sudah..;p tak gitu :)

yang best dapat paperbag dia ..saya kalo shoping sangat suka mengumpul paper bag :) simpan2 banyak2..saya x kan buang :)..buat kenangan katanya..

kalo free x tau ape nak buat bole pi tengok laman web depa www.radiusite.com..facebook pun ada just taip radiusite..akan kuar fanpage diorang ni :)





1 comment:

Nicaa said...

da pi dah, ada satu jubah yg ada topi kat blakang lawalah.. tunggu la 2 tahun lagi nak beli lah. hehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...