instagram

Monday, January 23, 2012

pi makan selepas seharian di lab prepare untuk presentation..





salam all :)

entry ni patut post minggu lepas tapi diakibatkan oleh malas yang melampau-lampau maka hanya sempat pos pada minggu ni..:) pada hari raya cina..

lepas present e-commerce kami sekeluarga pi makan..mula2 cadang nak makan kat nandos tapi macam ada yang kurang setuju maka kami makan di secret recipe..

dah habes present e-commerce makna sudah merdeka untuk semester 3..yay!!2 semester to go..

dah habes makan ..jalan sekejap then pulang..kami makan kat SACC Mall shah alam..tak dela nak shoping ape pun kan..cuci2 taik mata sudah..:p

ok entry tamat..selamat hari raya cine!!

7 comments:

khairul said...

jgnsampai terkeluaq bijik mata udah la :)

Cik tikah said...

awesome!

NoorGie said...

baru g secret recipe jumaat lepas...sedapnya cream brulee cheesecake diaaaaa!!!

Koding said...

Orang sedap makan2...
aku dpt tengok je..

adarnadzmie said...

hai shark pa kabo???... amboi sedappp nya kek tu... apa nama nya kek tu???... nnt nak g cari kat SR..haha

Ixora Azura said...

sdp nyer chocolate indulgence tuh!! hehe

Yana Libra said...

nasi apa yang ada jagung tu~~

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...