instagram

Friday, January 20, 2012

buang duit di tahun baru

salam all :)

mulakan tahun baru dgn membuang duit di Fareeda dan butik yg baru dibuka..dekat2 dengan Freeda jugak..RADIUSITE..

tudung patern Radiusite pun bole tahan cantik2..kalo ada berkenan di hati apa kata singgah tengok..dengar citer tudung Sheila Rusly pakai mase maharaja lawak adalah tajaan Radiusite :)

ada yg jenisan shawl dan ada jugak jenis labuci2 konsep datin2 gitu..entry lepas ni saya akan letak gambar2 yg saya ambil di Butik Radiusite..:) tunggu yer ...

kat Fareeda tak banyak patern cuma yg terbaru ialah Rozanna 3 Layer cheetah.. dan yg terbaru Rozanna brooch kot..aa lebih kurang la..pi add kat facebook untuk berita2 terkini Fareeda :)

Bermula esok sampai 24hb..ada sales Fareeda..kat Bangi and shah alam..bole pakat ramai2 pi serbu..tapi ada limit la nak beli tu..tak dak la bole sekali harung angkut 2o helai....;p

selamat bershoping dan berhujung minggu :)

10 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..tgk logo die pon dh cantik dh..hihi..
bile nak belanje adik plak??

shark said...

nak blanja apa tu dik ieyla..tudung ka makan..hakahakhak ;p

Cikpuan rara said...

akk tunjunk lah tudung nya cepat,tak sbr nk tgk ni.hehehe

mummy2k said...

mesti lawa2 kan?tunjukla..kite pon nk tgk..hehehe

rahman said...

sale , best nyer

shark said...

cikpuan rara : hahah..sabar2 ;p

mummy2k : hehe..bole2 the next entry :)

rahman : best !

Cik tikah said...

mahalkan kedai tuh

Mrs Najib said...

Memang lawa2 tdh drg nie..geram rs nk amik semua ajo...

Nafisya Ismail said...

sy ada gak like page radiusite kat fb.. tudung die mmg lawa2.. tp xpnah beli lg.. ingt nk try gak lah.. hehe

khairul said...

"taboq duit" bagi nampak cantek x pa kan :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...