instagram

Monday, January 30, 2012

new member


salam all :)

Macam sangat dah lama tak hupdate blog..hurrrmmm bz sibuk??

tak jugak..cuma ada balik kampung sekejap jumpak maktok dengan wan nely..dah lama sudah tidak balik..:)

lepas balik kampung tu..ada sedikit kerja yang macam agak rush kene siapkan cepat2..so sebab tu terus jadi malas nak update blog..ok, ada macam2 cerita nak cerita tapi tak tahu mana mahu kisahkan dulu ;p

ok,senang..mulakan dengan new member gadget..iphone 4s :) En.Jay punya bukan saya..ok..jeelesss???..of kosss.. ;p

bak kata KKS saya..henfon saya dah tak sekufu dengan henfon En.Jay..saya punya hanyala iphone 3GS..cisssss ;p

lepas ni nak citer pasal citer balik kampung...syok raya cina..:)

7 comments:

Azham Vosovic said...

Wah....murah rezeki dpt beli gadjet baru! hehehe

Cik tikah said...

wah, teringin gak :)

.: iEyLa :. said...

untungla ade gadget baru..
ingtkan kakak pnye..hihi

NoorGie said...

hakak ingat ko ngandung dik masa baca tajuk entri ko nih hahaha....rupanya...Iphone...!!!!

NoorGie said...

hakak ingat ko ngandung dik masa baca tajuk entri ko nih hahaha....rupanya...Iphone...!!!!

Princess Nusy said...

bestnye.. =)

adarnadzmie said...

bole pinjam..hehe..sambil ketuk kepala sendiri...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...