instagram

Wednesday, February 1, 2012

viva mocha coffee bar




ini tokeh kedai kopi ni..bukan boipren saya ek ;p

salam all :)

minggu lepas saya dengan 3 kawan2 sekerja melepak buat kerja dekat satu coffee bar kat kl city walk..empunya kedai kopi ni kawan kepada kawan sekerja saya :)

best sgt kedai kopi ni sebab kopi dan teh dia amat sedap sampai teringat2 mase nak tidor..:) memang sedap..:)

sambil buat kerja sambil layan kopi sama teh..very relaxing :)

jumpe lagi..bye!

9 comments:

Umar said...

coffee was my favourite of all time!

susulemakmanis said...

adoi..mcm best jer...btw,dah follow blog awesome ni=)

Nafisya Ismail said...

terbaik.... hehe

Cik tikah said...

wah, nampak delicious!

syafiqakarim said...

sedappppp.
nak lepak sana nanti ;p

.: iEyLa :. said...

nyum2..g lepak tak ajak ek.. :p

Yana Libra said...

macam mahal je?

adarnadzmie said...

alamak..kek atas da ice cream tu sedappp la... x tidor mlm la akak mlm ni....huahua...

Izan Ishak said...

tengok aje kopi tu pun dah terliur sangat... nyummmyyy!

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...