instagram

Thursday, January 19, 2012

the coffee planet

salam all :)

Harap semua reader dan kawan2 saya sehat belaka..eceecehh macam tulis surat plak kekdahnya ;p

Bila semua dah selamat baru rasa nak menaip blog dengan tenang..:)

Untuk pengetahuan kawan2 saya kat blog ni, saya adalah peminum kopi tegar..TEGAR!! tegar ye jgn main2..setiap hari saya akan minum kopi cuma saya tak minum dalam dos yang berlebihan la..sekadar cukup buat saya tak mengantok bila nak buat term paper ;p

cuma tempat yang selalu saya minum kopi adalah starbucks tak pun coffee bean..:)kali ni 'my older fren' ajak minum kopi sebab baru tahu bahawa dia jugak peminum kopi tegar..so tak pasal2 jadi kawan baik pula ;p super like!!

dia ajak saya 'mengkopi' pukul 12.30 tghari..dalam kepala saya cuma pikir mengkopi +makan tengahari la kan ;p saya bawak nely skali..malas nak tinggal plus dia dah bijak tau je mak die nak jenjalan sebenanya..bukan ke opis ;p

kami bertiga ke coffe planet..kat seksyen 13 berdekatan Giant..tak tahu plak rupanya ada kedai kopi lazat kat situ..:)

dah sampai, saya order karamel machiatto sama nasi ayam..lebih kurangla..macam nasik goreng ayam gitu..kat cafe kelass cam tu takkan nak letak nama nasi goreng ayam kan..so kasi nama cam nampak mat saleh skit brown rice chicken ;p my frens order grilled fettucine plus hot latte :)

nely pun belasah kopi ok..seharian dia x tidur asik ajak saya main2 layan dier...hadoooiii la...kesimpulan, jgn bagi anak anda minum machiatto kerana dia akan aktif seharian ;p tanpa mahu tidurrrr...;p

address cafe ni ada kat gambar bil kat bawah..sesapa mahu try..SILAKAN :)



latte
caramel machiatto
grilled fettucine 
brown rice chicken

the address..kalo sesapa rasa nak try kopi dia :)

8 comments:

Cik tikah said...

ok, mahal :(

shark said...

cik tikah : hahah ;p

adarnadzmie said...

wahh coffee dia memang mengiurkan la..haha....

shark said...

kak normi : mmg seriusss sedappppppp..;p

Razif Mokji said...

kt ne ... sek.13, dkt ngan giant ... nanti ble pegi cari. cari je masuk blm tentu. kita riki dulu

♥AienNajwa♥ said...

nmpak mcm sedap jer !~ (~__^)..

.: iEyLa :. said...

erkk..teringat cite coffee prince..
kekdahnye kne menabung b4 ke sini..
nely pandang jela.. :p

shark said...

razif : kat area ptpl kolej..

najwa : mmg sedapp :)

ieyla : hehe :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...