instagram

Monday, December 5, 2011

entry bertangguh minggu lepas..sebab kalot sangat dengan 2 presentation

salam all :)

i'm back..ecehhh..macam ada orang kesah sangat ilang ke ada..:);p
entry ni saya nak buat dari minggu lepas tapi asik tangguh2 je..sudahnya dah kalut plak dengan 2 presentation e-commerce subjek..tak menang tangan mau siapkan..

alhamdulillah selesai sudah dengan pujian dan lecturer pun puas hati..wahhh sangat berbaloi itu usaha selama seminggu dan 4 hari tanpa update blog hahah ;p

anak jiran saya ni kawen minggu lepas sudah :)..nikah pada hari sabtu dan kenduri pada hari esoknya...ramai gel orang datang sebab maknya kerabat diraja..

jadi saya sempatla snap beberapa gambar dan sudah pasti gambar makanan adalah wajib ;p


7 comments:

.: iEyLa :. said...

erk...lapar la plak tgk post nih.. :)

shark said...

ieyla budak mucuk : hahha..nasebla ;p

Cik tikah said...

comel pengantin. hehe..

shark said...

cik tikah : hehe..:)

Cik Bhulat said...

erm dah lama xmkan nasi kenduri..next week ada knduri dekat kampung..nak makan puas2 =]

kakchik@ella said...

uishhh .. best la shark. KC paling suka rumah kenduri kawin. Hihi.

shark said...

cik bhulat : makan sampai maboookkk hahaha :)

kakcik : mmg..bole makan sampai booncit ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...