instagram

Wednesday, December 14, 2011

comel kan smiley kentang ni :)?

salam all :)

tak penah jumpak kat giant,econsave mahupun tesco ini kentang smiley..comel bukan..

tapi taktaula kalau ada tapi saya tak perasan lak..:)

dahla rasanya amat sedap sekali..hehe..rasa sekali pasti mahu lg..goreng pun sekejap je, tak macam goreng french fries tu..lama sungguh ..

sekali saya borong sekilo..haa hambek hang..kata kuat makan kan..saya beli dgn jiran selang 2 pintu dari rumah saya..dia plak amek dengan kawan die seopis..:)

yay!! time petang2 sambil minum kopi itam pekat bole pekena sekali sama ini kentang smiley..terbaik!!!

15 comments:

e.l.i.z.@ said...

kiut la kentang smiley ni..rs sama mcm kentang biasa tu ke?

♥AienNajwa♥ said...

waaa..sedap ~ rase lapa la plak..dahla comel..

.: iEyLa :. said...

alolo...comeynye...
apsal xpenah jmpe pon..hikhik..
bile nak bg ieyla rse ni kak??hihi

adarnadzmie said...

seciut shark la akak tgk kentang ni. kihkih...

diana said...

beli kat mana..??kat tesco tak de rasanya sebab tak pernah jumpa pulak..

Farah Shamsudin said...

llala... tomeynya kentang nii.. kalau sy, suka sgt makan kentang tgh mlm.. lapo kan.. heee...

Dda Ly said...

agegeg terase lapa hujan2 mcm nii...huhuh

Tasha said...

eh2~~~

1st time tgk.hehe

Cik tikah said...

x pernah nmpk pun. selalu nmpak donut je smiley2 ni. hehe

shark said...

kak eli : rasa sama tp saya rasa lg sedap kot..:)

najwa :)

ieyla : nak rasa kene mai umah :)

kak nomi : huh yela tu ;p

farah : tak leh mkn selalu..kolesterol tinggi hahaha ;p

cik tikah : mmg tak de kan ..

tasya : saya pun first time gak ni :)

dda : makan time ujan mg best..sama kopi itam :)

NoorGie said...

CUTE NYEEE...........sayang nak makan huhuhu

shark said...

kak noorgie : saya plak rasa lg nak ngapp gerammm..;p

NURULHANIF said...

ala comelnya..:)

shark said...

nurul : mmg!!

SITI Maryam said...

Macam mane nak dpt smiley kentang ni

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...