instagram

Tuesday, December 13, 2011

astrolife carnival at sunway lagoon

salam all :)

Malam sabtu..saya dan nely dan En Jay, pi jalan2..
kemana??

ke sunway Lagoon sebab ada astrolife carnival..kene daftar kat website astro pastu dapat tiket free masuk sana..kawan baik saya Fateema dah cakap awal tapi saya kan malas mau daftar2 ni..so dia je yg daftar..dapat tiket untuk 4 orang dewasa..kanak2 x payah tiket, masuk je..:)

Jadi kiranya saya ni menompang tiket cik teema jela hahah..tengkiu Teemm..i lap u ;p

semua permainan kat dalam tu semua free la..main sampai mabuk..tp of kos la tak cukup masa kan..sebab dia bukak petang start 6 petang rasanya sampai 10 malam cam tu :)

malam2 main ni takla peluh sgt..takla panas sangat,tapi kalo tengahari mau berpeluh ketiak..huiishhh

sila tengok gaya nely..;p hahha

Nely takut kat clown ni sampai tak mo pandang pun hahah..;p
pastu clown tu kasi gelang tangan kat nely..gelang tangan belon..yehaaaa ;p



dah penat jom pulang :)

4 comments:

.: iEyLa :. said...

apsal nampak mummy nely yg terlebih excited di situ??hihi

adarnadzmie said...

klu akak pun excited naik kuda ayun tu...hehe

NURULHANIF said...

bestnya g bercuti..:)

mummy_ayu said...

wah..best tu.takut clown yer, tapi belon nak..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...