instagram

Wednesday, December 7, 2011

Cinta Muka Buku

salam all :)

Ahad lepas pi umah kenduri sedara sebelah suami saya..:) biasa la cuti2 sekolah ni pakat-pakatla secara berjemaah kawen ..kenduri kawen dimana2..sabtu ahad siap sediakan perut anda ;p

Kenduri kali ni kat Ijok Kuala selangor :)sejam gak perjalanan dari shah alam..sampai je umah kenduri perut pun lapar minta diisi ;p

Sambil makan sambil mengumpat, citer punya citer rupanya pengantin ni cinta muka buku..kenal kat muka buku katanya..ecehhh ;p kalo dah jodoh tak kemana kan :)

Saya sebenarnya tak berapa percaya sangat cintan cintun social network ni tp nampaknya zaman dah berubah.. :) kene percaya bahawa perkenalan dialam maya bole dibawa sehingga ke jinjang pelamin :)





Pecal ni memang sedap sungguh, pecal paling sedapla yang penah saya makan setakat nie..lauk kenduri kat cnie semua jawa style mari..ada sambal goreng (su'un dengan foo-cuk)..ada ayam masak merah, masak lemak nenas.. daging dendeng (orang jawa panggil daging palembang)..daging dia pun sedap giler...haishhh kiranya memang saya bertambah-tambah la nasik...sampai makcik yg jaga lauk tu kata kat saya .."nak tambah apa lagi dik ??"..muhahahaha..punyala tak malu ;p..yg best budak2 sebab ada tong ais krim kat situ..3-4 kali budak2 dok mengulang makan eskrim :) mak budak tidak ketinggalan ;p


Budak yg kekenyangan..sambil makan nasik selang seli dgn ais-krim

7 comments:

.: iEyLa :. said...

purple...cun!!!
eyh..nape ngn kening nelly tu kak??

NoorGie said...

sheeeedappppnyaaaaaaaaaaaaa!!! makan makan dan makan hehehehe

Cik tikah said...

kalau cik tikah ada jodoh dgn pakwe cik tikah, cinta kami cinta friendster. haha...

shark said...

kak noorgie : hahha membela lemak ;p

cik tikah : wah cik tikah jugak cinta cyber..anak muda zaman skang ;p

Cheqna said...

Saya suka pecal. :-)

shark said...

cheqna : mmg sedap kan :)yummy

konde said...

wah mantab,, congratz ya


Info Event For Blogger: Percuma Samsung Galaxy Ace & RM1000, it's very easy to get, let's come and get it --> http://www.streetdirectory.com.my/streetdirectorymalaysia/

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...