instagram

Friday, December 9, 2011

presentation mood

salam all :)

Saya malas nak update blog citer saya masak..

sebab saya sebok dok buat term paper saya dan slaid presentation..

dan esok saya present..untuk subjek Advanced Database Technology..hurmmppp..

saya tak der idea nak tulis paper saya tu..english saya kurang bagus :(

Jumpa lagi di lain entry..

7 comments:

NoorGie said...

Good Luck shark..insya allah....yang sukar dan susah pasti akan berlalu...kesenangan dan kegembiraan bakal mengganti....(^_^)

Atien Dyana said...

sis, goreng je english tu.. good luck sis!!

shark said...

kak noorGie : harap cam tu la akak..bersusah dahulu bersenang kemudian hihi

atien : hahha..terlebih goreng hangus nanti ;p

Cheqna said...

InsyaAllah, yakinkan diri, semoga berjaya..amiin.

:-)

Cik tikah said...

all the best kak shark. mcm pelik je sbb entry ni x de gmbr. selalunya ade je gmbr dlm sntry kak shark. hihi

.: iEyLa :. said...

nak ieyla tlong cko je..hikhik

shark said...

cik tikah : hahha blog akak penuh gambo kan cik tikah hihi

ieyla dak mucuk : okai..bole2 :)

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...