instagram

Tuesday, December 20, 2011

angry birds je

watak utama entry ni ;p


main di ipad pun angry birds haiaahhh


salam all :)

budak2 skang sebok sgt pasal angry birds ..semua pun mahu angry birds..baik kasut beg..baju..:)

makpak pun tepaksa la beli ;p murah2 sudah dak..skang pun nely sudah pandai macam2..pandai sudah pegang pensil..kene beli buku pensel plak..

pandai main games dlm ipad..seb bek la ipad memang dah ada..ipad tu dah jadi dia punya..:)budak2 skang pandai dan cepat belajar :)

6 comments:

.: iEyLa :. said...

alolo...comeynye nely..
geram tul die wat muke cmtu..hihi

shark said...

ieyla : hehe..;p

CintaKhadijah said...

beg tu chumil.. cakap nely mak cik ck nak pinjam boley...:p

mama rifQy said...

mane2 aje ade angry bird!!sangat comey la adik manis ni!!

Lieyza demileysmileygurlz said...

comellllllll..i suka..i suka..<3 it.hehhe

Mama Likha said...

heeee byknye koleksi enggi bed die... mektok ada satu je patung enggi bed tu pun org kasi hadiah baru2 ni... hhehehe.. comel nely wt muka gtu

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...