instagram

Thursday, November 10, 2011

This is original VANTAGE

salam all :)

Ini entry bukan untuk menunjuk2 yer..;p sharing is caring..design latest untuk pinggan mangkuk vantage :) seriuss sangat suka..haiishhh dah macam makcik2 kekdahnya beli pinggan mangkuk uhukss uhuksss ;p

Baru sampai kelmarin..saya beli dengan jiran setaman ni ha..besala kan akak2 meniaga pinggan mangkok ..sambil mengumpat sambil meniaga ekekekke ;p

selalu design yang kita tengok untuk pinggan vantage ni bunga kecik keliling pinggan kaler merah hati kan..ha kali ni len sikit..saya saja pilih bunga besar..katanya kak umi si tukang jual, bunga baru..besaq2 plak..:)

satu set ada 19 keping termasuk pinggan makan, mangkuk leper dan mangkuk sup..:) harga dalam lebih kurang RM420++..tak ingat dah..

ada lagi satu set saya order tapi belom sampai..bukan vantage tp visions..mangkuk untuk memasak :)



12 comments:

Cik tikah said...

cantiknya :)

shark said...

tengkiu cik tikah :)

Ungu Violet said...

cantik...mesti puas hati kan..mahal pun mahal lah...hihi...:)

shark said...

ungu : hahah..mmg pun :)

Rtp Farra Arisha said...

wowwww you're so lucky to own these ;)

shark said...

farra : hahaha..membuang duit saya mmg pandai fara :)

Cik Nurul said...

cantik lah! ^^

tiefazatie said...

my mum pun gle vantage nie..byk gle dh kot..haha..xleh publish..nt org pk bkn2..haha..tp mo erm..beribu dh kot abes!=p

oya said...

my house punye bunga vantage pun ni..alo jiran ek niaga..my aunty ada kedai vantage..

adarnadzmie said...

cantikkk...hehe

shark said...

kak normie : mmg cantiksss auwwww ;p

oya : bestla cam nie,saya nak singgah la kedai makcik awak tu :)

zatie : orang pompuan cenggitu ler ;p

cik nurul :tengssss

CengkodokPolkadot said...

beli kat mana?

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...