instagram

Wednesday, November 23, 2011

info tentang ANMUM ESSENTIAL 3 dan 4

salam all :)

Dah lama cam nak hantar pencedok susu ni tp asik lupa la sampai saya gie econsave minggu lepas promoter Anmum tu ingatkan saya..so berazam mahu hantar dengan segera la kononnya :)

so sesapa yg anaknya minum anmum step 3 or 4 bolela menghantar pencedok susu dan akan dapat free sekotak susu itu 500gm :)

dengan syarat hantar pencedok susu kaler ungu sebanyak 5 or pencedok kuning sebanyak 12 ..hantar hujung pencedok sahaja yer :)


Hantar ujung pencedok ni..bole dapat free susu sekotak 500gm..


Kene hantar borang ni bersama-sama hujung pencedok :)


Mase jumpak promoter ni, dia kasi ini sample free..katanya tak pernah nmpak saya pun, ermmm aku ni setiap bulan ke sini beli susu..pun tak penah nmpak hg huhu ;p



Haaa lagi satu susu ni tgh promosi..seb bek la promotor tu habaq mai kat ceq, kalo tak rugi sebab selalu beli yg kotak tu RM25.90 bersamaan 500gm tapi susu tin promosi ni hanya RM60++ ke tak ingat 1.6kg..murah giler :)

5 comments:

Cik tikah said...

oh, pandailah kak shark. beli time de promosi kan. hehe.. nak taw x, da promoter promote susu ni kat cik tikah taw =.='

shark said...

cik tikah : tak tau pon promosi..tetiba je didatangi itu promoter :) ..budak comel mcm kamoo dia kata misti minum susu hahahah ;p lol

Liza said...

Owh, Liza baru hantar hujung pencedok tu. Yg promosi tu tak tau lak. So, bln ni kena beli yg tin lah... tq for sharing

Nurul Faiz Bikers said...

sy pon ada kumpul scope ammum ni.
tp tak anta2 lg.
huhuhu.

NURULHANIF said...

murahnnya rm60++ kalu yg tin.. sy biasa bli rm70.50 kat kedai ubat..

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...