instagram

Thursday, November 24, 2011

PUD Honda

salam all :)

Dapat surat dari Honda ni dah lama giler dan pastu baru perasan rupanya produk update ni yang citer baru2 ni honda panggil kete civic, city dan Jazz tahun 2006-2008..alamak kete saya kene la cam ni..

pastu call honda tanya, depa kata keta kami tak payah..2008 tu hanya awal tahun..kitaorang punya ujung2 tahun :)..so cam selamat gitu..


4 comments:

.: iEyLa :. said...

hurmm..selamat...hihi
bile nak bwk ieyla naik honda akk ni??weee

kakchik@ella said...

owh. kalo gitu, sapa2 nak cari 2nd hand Honda, nak selamat carilah Honda keluaran hujung tahun 2008 ye?

shark said...

kak cik..ha ah..2008 dan ke atas,selamat la :)

shark said...

ieyla : meh meh..sila2 ;p

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...